2nd August 2013, 23:34
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu se imbata nimeni cu apa rece si nu exista o cursa dupa lider pe online. Altex face ce stie el sa faca bine de 20 ani: retail offline. Dar incercam sa dezvoltam online-ul, iar in aceasta toamna veti vedea si voi diferentele.
Eu am avut enorma sansa sa pot face un real management al programului de afiliere, nu a existat nici macar o "indicatie pretioasa" de la nivel superior, am facut ce am considerat eu ca este bine si corect pentru toate partile implicate. Si chiar cred ca este un program echilibrat, cu instrumente mai mult decat decente si afiliati multumiti. Fara rate de anulare exagerate, fara suprascrieri de cookieuri, cu plati si vouchere automate si mai ales cu cea mai buna comunicare.
Dupa cum va spuneam, de curand am preluat si alte atributii in cadrul Altex si veti vedea imbunatatiri semnificative inclusiv in partea de content: ne-am marit echipa, standardizam specificatiile produselor si revenim asupra 7.000 produse ce nu au descriere. De asemenea vom introduce lunar apx 100 video in paginile de produs cu unboxing, review-uri sau comparatii de produse.
Momentan Altex Afiliere ramane la acest nivel pentru ca asteptam finalizarea interventilor la nivelul siteului, atat platforma cat si designul suferind modificari. Ce urmeaza? Un design mai bun dpdv usability, cu o platforma cu mult mai putine erori si functionalitati cursive, clase de afiliati ce vor diferentia si premia performanta, comisioane pentru rezervarile din magazine si posibilitatea de a creea campanii si pentru MediaGalaxy. Nu inchidem voucherele, nu limitam AdWords si, cu siguranta, vor exista comisioane diferentiate, pe clase de produse, accesibile afiliatilor din clase superioare de performanta.