Serban, oricum o dai, a fost o bataie de joc.

Nu exista sa platesti un om sa fie affiliate manager, sa faci sistem de afiliere propriu, nu exista sa dezvolti o solutie de ecommerce care sa centralizeze toate stocurile, nu exista sa platesti chirii si angajati si sa nu investesti in gazduire decenta o luna.
Care sunt costurile pentru un magazin altex intr-un mall si pentru altex.ro? Care e potentialul de vanzare?

As merge mult mai departe cu teoriile, dar chiar daca sunt hilare sunt foarte plauzibile.

Altex nu se numeste evomag sa nu poata sustine un site. Serios. NU am investit in altex cpc dar am trimis vizitatori gratuit acolo intr-o zi in care puteam sa ii trimit altundeva. Necazul e ca la fel ca voi a fost si flanco. Dar la flanco inteleg ca doresc ca magazinele sa primeasca un boost de vreme ce sunt sub acelasi acoperis cu emag..desi ei trimiteau cu o zi inainte mesaje "bannere black friday", fraierilor. De aia am si bagat cu 2 saptamani adwords in flanco, ca ma gandeam ca sare iepurele, chiar daca conversia nu era mica.

Problema mea e ca am alocat timp si spre altex, flanco si restul cand puteam sa trimit toti vizitatorii la eMAG si macar stiam o treaba.