Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Caut afiliati

Cristina Maftei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    36
    Putere Rep
    28

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Da, toti aveti senzatia asta cu "succesul", realitatea care ar fi? 6 bloguri cu 10 vizitatori? M-ai inteles prost, nu sunt contra voastra ca si magazin, doar a modului in care va prezentati programul.

Ontopic: 7 zile ? de ce nu 1 zi ca la amazon Mariti un pic recurenta si comisionul initial si renuntati la cei 5% lifetime, in romania nu prea crede nimeni in chestii de gen.
    No offense..dar mi se pare cam rautacios postul tau.."6 bloggeri cu 10 vizitatori"... publici niste cifre fara sa cunosti macar care e realitatea( ma refer la traficul unul blog bun de make-up/ beauty). Mi se pare ca devine un post(ma refer la cel initiat de mine) luat la misto.
    Cat despre 5% lifetime...exact cum crede lumea ca Oriflame iti da comision din comenzile celor pe care ii aduci tu in sistem, atata timp cat aceia fac comenzi

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Da, toti aveti senzatia asta cu "succesul", realitatea care ar fi? 6 bloguri cu 10 vizitatori? M-ai inteles prost, nu sunt contra voastra ca si magazin, doar a modului in care va prezentati programul.

Ontopic: 7 zile ? de ce nu 1 zi ca la amazon Mariti un pic recurenta si comisionul initial si renuntati la cei 5% lifetime, in romania nu prea crede nimeni in chestii de gen. Felicitari pentru shop, mie imi place designul si diversitatea informatiilor la produse, cu mentiunea ca preturile alea taiate(reduse) nu se vad prea bine, poate gasiti alt font, si as adauga +1 pe langa like, umbla vorba ca google ar avea o oarecare afinitate pe tema asta.
    "si as adauga +1 pe langa like, umbla vorba ca google ar avea o oarecare afinitate pe tema asta" Da ai dreptate, am auzit si testat si eu niste cautari si se pare ca, conteza. Ms de sfat.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Am discutat ieri si pe mess, nu pot fi sigur de calitatea sistemului vostru de monitorizare comenzi, prin 2parale stiu ca o terta persoana doreste sa fie toata lumea multumita, acea terta persoana este specializata pe sistemul de afiliere si aloca resurse importante in functionarea sitemului.
    eu am oferit si alta solutie, cand o sa fii interesata sa ne contactezi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    36
    Putere Rep
    28

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@lovelife - Asa cum am discutat si pe mess, inteleg ca ai avut unele colaborari mai putin reusite, dar eu cred ca se pot realiza si sisteme proprii care functioneaza si pot exista parteneri fair play. Fiecare decide daca incearca sau nu. Cat despre propunerea ta, daca ne hotaram sa abordam o astfel de solutie cu siguranta te voi contacta.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Ai deschis topicul pentru a promova programul de afiliere,da? Ca eu asta inteleg din primul post.
    Kidu te invata de bine. Nu o lua personal niciodata in afaceri si nici nu pune accent pe tonul pe care ti se vorbeste. Primesti aici feedback gratuit si asta ar trebui sa te bucure chiar daca e pozitiv sau negativ.

Din pacate programele de afiliere proprii sunt greu de rulat in .ro. Abia rulam cu retelele (reteaua ca doar 2 Parale se poate numi asa deocamdata) ce sa mai discutam de chestiile mici. N-ai puterea Emagului de promovare deci eu zic ca o sa-ti fie cam greu de urnit caruta. Pe langa asta e greu sa fi afiliat in mai multe locuri. Platformele aduna totul intr-un sigur loc: o singura interfata, un singur contract, etc etc. Daca ar fi sa ne afiliem independent la toate magazinele care sunt intr-o retea sunt convins ca am avea o mare varza in cap si pe foaie. Sa te obisnuiesti cu N interfete, sa le vizitezi perioadic, sa ceri plata cand e vremea ei si asa mai departe. De asta programele o sa aiba o problema.

Voi puteti incerca pentru ca nu va opreste nimeni, totusi sunt curios peste 1 an unde veti ajunge. Nu intelege ca vreau sa va aduc eu in vreun loc dorit de mine ci doar sa te informez cu problemele care apar pentru noi afiliatii.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Supravietuiesc doar nisele ce nu se regasesc in programele de afiliere mai sus mentionate.
    Aici as putea sa te contrazic. Programul nostru merge foarte bine si e in crestere.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    nu pot fi sigur de calitatea sistemului vostru de monitorizare comenzi, prin 2parale stiu ca o terta persoana doreste sa fie toata lumea multumita, acea terta persoana este specializata pe sistemul de afiliere si aloca resurse importante in functionarea sitemului.
    Nici un magazin serios nu si-ar permite sa aiba probleme in monitorizarea comenzilor. E in interesul lor ca sistemul sa functioneze pentru ca prin faptul ca au investit intr-un sistem de afiliere demonstreaza ca vor sa construiasca ceva pe termen lung. E mult mai probabil ca un magazin sa-ti dea o teapa folosind un sistem 3-rd party de afiliere in care nu a investit nimic (ca doar poate sa renunte la el la fel de repede cum a intrat in el, fara sa piarda nimic), decat un magazin ce si-a construit si a investit intr-un sistem propriu de afiliere. In plus se creeaza o relatie de colaborare si comunicare mult mai stransa intre magazin si afiliat.
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Nici un magazin serios nu si-ar permite sa aiba probleme in monitorizarea comenzilor. E in interesul lor ca sistemul sa functioneze pentru ca prin faptul ca au investit intr-un sistem de afiliere demonstreaza ca vor sa construiasca ceva pe termen lung. E mult mai probabil ca un magazin sa-ti dea o teapa folosind un sistem 3-rd party de afiliere in care nu a investit nimic (ca doar poate sa renunte la el la fel de repede cum a intrat in el, fara sa piarda nimic), decat un magazin ce si-a construit si a investit intr-un sistem propriu de afiliere. In plus se creeaza o relatie de colaborare si comunicare mult mai stransa intre magazin si afiliat.
    Din pacate realitatea mea imi spune altceva
    Eu am testat mai multe sisteme de afiliere individual inainte de 2parale si toate fara exceptie au fost fie ineficiente
    - vola.ro in 2 ani de colaborare in care trmiteam cativa zeci de vizitatori zilnic nu a generat nici un comision,
    - un alt sistem la care trimiteam vizitatori extrem de nisati, ma sunau pe mine clienti (aproximativ 3-4 pe zi) care doreau sa cumpere serviciile respective, erau unii oameni care nu pricepeau ca eu doar promovez nu vand produsele. Acel sistem imi raporta conversii f mici si multe nu mi le-a platit, iar ulterior au gasit si niste chichite astfel incat sa imi plateasca comisione mult mai mici, apoi a gasit ulterior diverse chichite sa nu imi achite restul de bani
    - o librarie online pentur care promovam cateva carti imi raporta o conversie foarte mica si nici banii cuveniti nu mi-a platit, dupa ce am inceput sa promovez aceleasi carti in acelasi fel printr-o librarie din 2 parale am avut conversii de 20 de ori mai multe
    - alt sistem cu produse de slabit in care nu se inregistrau decat foarte putine dintre comenzile venite de la mine, promovarea era prin baner pe un site nisat, acum imi plateste pentru acelasi spatiu publicitar cineva o suma considerabila si spune ca are o conversie foarte buna (peste 100 de comenzi pe luna, cu sitemul afiliat aveam 1 comanda pe luna)
    - alte 2 sisteme pe care le-am testat si sa incercat sa fiu pacalit in diferite feluri

Singurul care a fost OK este cel de la emag pe care nici macar nu l-am promovat corespunzator, mai mult de test fara sa am ceva pe nisa si din care am conversii foarte bune (100-150 lei luna din 2 articole)

Si in 2parale sunt magazine care incearca sa mai tepuiasca afiliatul, iar altele sunt f corecte, dar aici am avut rezultate mai bune.
    De ce sa ma muncesc si sa peird timp cu un sistem de care nu pot fi sigur, de ce sa risc cand sunt si solutii mai bune.
    Si eu nu sunt genul care nu are ce munci si cauta orice potential castig si care crede ca poate sa isi asume un risc sa munceasca degeaba
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Aici as putea sa te contrazic. Programul nostru merge foarte bine si e in crestere.[COLOR="Silver"]
    te rog... ai fi fost primul care ar zice ca merge prost si scade abrupt Oricum pe lenjerie in 2p sunt f putini afiliati ce promoveaza intens nisa, asa ca o solutie proprie poate sa fie ok.

Cristina Maftei: cei care discutam in acest topic avem experienta vasta cu multe programe de afiliere, de la cele mari pana cele mici, asa ca ceea ce iti povestim sau sfaturile care ti le dam provin din situatii reale pe care le am intalnit.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Singurul care a fost OK este cel de la emag pe care nici macar nu l-am promovat corespunzator, mai mult de test fara sa am ceva pe nisa si din care am conversii foarte bune (100-150 lei luna din 2 articole)

Si in 2parale sunt magazine care incearca sa mai tepuiasca afiliatul, iar altele sunt f corecte, dar aici am avut rezultate mai bune.
    Deci ceea ce conteaza pana la urma este increderea pe care ti-o tie da magazinul in sine (ca n-o sa te tepuiasca) + increderea pe care o da magazinul clientilor (direct proportionala cu rata de conversie deci si cu volumul comisioanelor). Putem da aici un factor comun, si anume, increderea. Din ce stiu eu si 2Parale isi alege magazinele dupa un factor de incredere, si de aici probabil ca rezulta si rezultatele mai bune pe care le-ai avut cu ei.
    Asta nu inseamna ca daca magazinul Cristinei Maftei s-ar inscrie in 2Parale ar avea mai mult succes din punctul de vedere a unui afiliat decat are separat.

Afilierea, ca orice afacere, se bazeaza pe incredere, nu pe platforma din spate care numara conversii. Ai incredere intr-un magazin, te afiliezi cu el, cumperi de la el. N-ai incredere - Next!
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    36
    Putere Rep
    28

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cred ca toata lumea pierde din vedere un aspect destul de important... specificul activitatii advertiserului... Noi vindem produse de makeup, iar comanda medie este in jur de 70 de lei... Spre deosebire de un magazin IT unde clientul cumpara un notebook spre exemplu care genereaza un comision de 50 de lei, la noi comisionul pentru prima comanda este de 7 lei. Avantajul domeniului vine tocmai din recurenta comenzilor. Produsele noastre sunt consumabile si in masura in care ne facem treaba cum trebuie (clientul este multumit de produse dar si de serviciile noastre) va reveni cu o noua comanda.
    Kidu ne-a sfatuit sa marim comisionul initial si sa renuntam la venituri recurente....ori tocmai aici intervine specificul activitatii noastre.
    Este adevarat ca pentru un afiliat probabil suna mai bine 15% comision decat 10% din prima comanda si 5% recurent, insa pe termen lung...veniturile sunt net superioare in al doilea caz, ceea ce ar trebui sa il stimuleze.
    Legat de durata cookie-ului putem sa il marim insa nu cred ca are vreo importanta... De ce? Pentru ca la fel ca si in exemplul de mai sus... un fard la 30 de lei este o decizie ce se poate lua usor pe loc in timp ce un notebook necesita un pic de planificare de buget.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Eu care lucrez aproape exclusiv cu sisteme de afiliere cu plata recurenta (odata ce ai adus un client, primesti comision pentru toate comenzile depuse de el) pot confirma faptul ca este o metoda mult mai profitabila pentru afiliat pe long term.
    Iar seriozitatea advertiserului se poate verifica relativ usor. Faci un cont de pe care plasezi cateva comenzi minime la anumite intervale de timp si vezi daca magazinul isi respecta intelegerea sau nu.
    Intr-adevar, e un pic de munca in a castiga increderea afiliatului roman, dar odata si odata trebuie sa ne trezim si noi la realitate. Acesta este viitorul in afiliere. E un model care pe extern e activ de foarte multa vreme.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Decembrie pentru afiliati
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 114
    Ultimul Post: 28th December 2011, 16:27
  2. Plata afiliati
    De Cristina Maftei în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th October 2011, 00:29
  3. Program Afiliati ? - Taxe?
    De inSecure în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th November 2009, 16:03
  4. Commission Junction primeste afiliati din Romania
    De turbo în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 28th September 2006, 15:08

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •