1 out of 1 members found this post helpful.
Felicitari pentru plugin, o idee foarte buna acest plugin. Din pacate eu n-am reusit sa-l instalez local, imi da WP eroare ca nu a gasit actiunea de atasat parale_print_m:
Warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'parale_print_m' was given in C:\wamp\www\2ppi\wp-includes\plugin. php on line 395
Daca imi permiti sa-ti fac cateva sugestii...
1. Numele. Word2Parale e un pic prea general, zic eu. As adauga cateva cuvinte cheie care sa ajute utilizatorul, gen "Word2Parale Price Compare" sau "Comparator de preturi" sau orice mai explicit. Nu de alta, dar te vei trezi ca lumea cauta pluginul tau si nu stie cum sa dea de el.
2. Shortcodes. As merge mai degraba pe inserarea unui shortcode in corpul postului (e.g. [produs search="laptop nu stiu de care"]) decat pe modificarea temei, chiar si numai putin.
3. Listarea in directorul de plugins al WordPress

Postat în original de
Bogdan Ungureanu
Nu are rost, nu se găsesc persoane pentru muncă voluntară. Am vrut să fie downloadat doar de pe site-ul meu, astfel câștig și eu ceva.

Poti sa pui in descriere (sau chiar in plugin) link spre site-ul tau pentru documentatie. Nu iti doresc sa iti dai seama ca are o vulnerabilitate critica si sa nu ai cum sa atentionezi userii sa faca update pentru ca nu folosesti directorul WP 
In rest, daca te pot ajuta cu ceva, PM me here sau pe twitter (tetele) sau la prenume.nume la 2parale punct ro. Te descurci tu