Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678
Rezultate 71 la 79 din 79

Subiect: Afiliere Amazon.com ?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

Super raspuns. Daca te gandesti vreodata (in viitorul apropiat) sa faci un ghid sau articol mai detaliat despre alegerea cuvintelor cheie pentru siteurile de micronisa monetizare cu amazon, eu as fi dispus sa platesc pentru asta. Intradevar, exista multe informatii in acest sens, dar e mai credibil cand primesti recomandari de la un om care stie ce vorbeste.

Multumesc din nou, si iti doresc mult succes in continuare!

Ededd este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th January 2016
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

Buna ziua! Vreau sa ma apuc de affiliate marketing pe amazon.. stiti cumva daca se mai poate face promovare prin tumblr sau pinterest ?!

Care sunt cele mai bune platforme de social media pentru promovare si cum este mai eficient sa fac: prin link direct pe amazon sau prin link spre un blog facut de mine pe wordpress si de acolo mai departe pe amazon?

Multumesc anticipat.

koobie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    24th October 2014
    Vârstă
    27
    Posturi
    152
    Putere Rep
    17

Implicit

Citat Postat în original de Ededd Vezi Post
    Buna ziua! Vreau sa ma apuc de affiliate marketing pe amazon.. stiti cumva daca se mai poate face promovare prin tumblr sau pinterest ?!

Care sunt cele mai bune platforme de social media pentru promovare si cum este mai eficient sa fac: prin link direct pe amazon sau prin link spre un blog facut de mine pe wordpress si de acolo mai departe pe amazon?

Multumesc anticipat.
    In social media... cam toate platformele sunt bune, atata timp cat ai buget si idei bune de pus in practica. Incearca ceva super nisat, sa faci ceva frumos, content de calitate, promovare corecta, investeste si dupa o sa vina banii. In timp faci orice, dar pe moment daca vrei sa scoti bani, nu incerca.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    42
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Credeti ca in viitorul apropiat si cei de la Amazon vor urma exemplul celor de la Netflix si vor veni si ei incoace?

Daca prin absurd se va intampla asa ceva, vom putea face afiliere si pentru Amazon Romania ?

Cum va influenta asa ceva concurenta (Profitshare si 2 parale) ?

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

Cred ca piata din Romania ar putea incepe sa prezinte interes pentru marile companii din domeniu si sa intre pe piata, insa asa au considerat si alti colegi de forum acum cativa ani, si inca nu s-a intamplat nimic.

Eu consider ca ar fi bine, unde exista concurenta, se dezvolta si piata si va fi foarte bine si pentru noi. Vom avea de unde sa alegem atat noi, afiliatii, cat si advertiserii dar mai ales clientii. Acum piata este impartita intre emag, si ceilalti. Mai trebuie cativa concurenti puternici pentru ca altfel nu o putem numi "o piata".
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

gigistan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2016
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

se poate face cam pe unde vrei tu, atata timp cat nu trimiti trafic direct pe amazon, fara un landing page..iti vor inchide contul mai devreme sau mai tarziu dc faci direct linking

mai greu va fi sa te accepte in program fara un website serios...si va trebui sa astepti pana faci o vanzare pana iti vor evalua website-ul

ah si inca ceva..te poti trezi cam oricand cu contul inchis, nu ai cu cine discuta, sunt mai rau ca google

techtonik123 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd August 2017
    Vârstă
    36
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

salut, inafara de cec, a mai primit careva plata prin alta metoda ?
    am citit ca exista posibilitatea retragerii prin "direct deposit" si payoneer, insa exista si persoane din afara US care nu au putut retrage banii prin metoda asta..

a incercat careva metoda payoneer si poate sa confirme ca platile ajung fara nici o problema ?

blanaraul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th January 2018
    Vârstă
    31
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutari,
    Stiu ca nu sa mai postat de mult, dar am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. (daca mai e cineva pe aici)
    Cum sa aleg Nisa? (Nu am venit aici sa cersec o nisa, vreau sa o descorpar eu, ca ma gandesc ca nimeni nu o sa iti ofere o nisa pe gratis. )
    Voi astia afiliati si care ati reusit cum ati procedat gasind o nisa, care nu este "mancata". Ati folosit site-uri/programe de SEO Keyword Difficulty Tool?
    Sa vedeti cat de mare e concurenta pe acea nisa (keyword) si volum de cautari pe google?
    Ii raman recunoscator pe viata cei care ma ajuta sa imi dau seama cum sa imi aleg o nisa.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    31
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    38

Implicit

Vezi pe bhw ca se vand sugestii de kw-uri pt amazon. Cauta chestii gen "site:blackhatworld.com amazon diamond keywords".

Pe partea de cautat singur sunt atat de multe variante incat poate fi dezbatut intr-un forum intreg. Cauta pe .com ca sunt articole si forumuri care vrei.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Pagina 8 din 8 PrimulPrimul ... 678

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. afiliere aukro
    De ciucaandrei în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th August 2008, 14:35
  2. taxa la vama pentru carti de pe amazon ?
    De zaducu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th January 2008, 17:35
  3. Deschidere magazin, pe eBay sau Amazon ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th March 2007, 21:47
  4. Programe de afiliere
    De necropsique în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th November 2006, 23:23
  5. cumparat carti pe amazon
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th August 2006, 20:53

Permisiuni postare