Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 79

Subiect: Afiliere Amazon.com ?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de mitica69 Vezi Post
    am si eu o intrebare,sper ca nu prosteasca.De exemplu daca cineva intra pe linkul meu spre un anumit produs,dar el deja are cont pe amazon,si cumpara acel produs,eu primesc ceva din aceasta vanzare?Cat dureaza acel cookie?
    Primesti comisionul daca are cont. Cookie-ul dureaza 24 de ore.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de MariusS Vezi Post
    Desi nu am incercat niciodata afilierea, ma gandeam sa imi fac si eu 1-2 site-uri .com petru afiliere si sa folosesc amazon. Chiar as fi curios ce iese. Intrebarea mea este, voi cei care folositi amazon si mai mult ca sigur ati folosit si profitshare sau 2parale, care vi se pare mai ok ? Unde e mai ok de inceput ? E mai usor in .ro sau e ok sa incerc si .com (site in engleza logic) ?
    E cam inactiv topic-ul dar poate "fur" 2-3 pareri de la cei care sunt versati in afiliere.
    Multumesc !
    Lucrez de mult timp cu Amazon si am facut niste teste cu 2parale / Profitshare. E o diferenta enorma intre ele atat dpdb al comisioanelor, cat si al comisioanelor refuzate. Pe Amazon am undeva la 0.2 - 0.5% din comisioane refuzat, in timp ce cu 2parale sau Profitshare ajungeam si la 70%.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Lucrez de mult timp cu Amazon si am facut niste teste cu 2parale / Profitshare. E o diferenta enorma intre ele atat dpdb al comisioanelor, cat si al comisioanelor refuzate. Pe Amazon am undeva la 0.2 - 0.5% din comisioane refuzat, in timp ce cu 2parale sau Profitshare ajungeam si la 70%.
    Ne poti zice ceva mai multe detalii, te rog? Stiu ca esti dox in afilierea pe com.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu am experienta foarte mare si nici nu am site-uri speciale pentru afiliere, ci bloguri. Deci afilierea e un venit in plus pe langa Adsense.

Ce pot sa spun e ca Amazon merge excelent daca e site-ul nisat si linkurile foarte targetate. Eu pun linkuri doar in articole, atunci cand vorbesc despre un anumit produs.

Bannerele nu merg absolut deloc (cel putin pentru mine).

Altceva nu-mi vine in cap.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Nu am experienta foarte mare si nici nu am site-uri speciale pentru afiliere, ci bloguri. Deci afilierea e un venit in plus pe langa Adsense.

Ce pot sa spun e ca Amazon merge excelent daca e site-ul nisat si linkurile foarte targetate. Eu pun linkuri doar in articole, atunci cand vorbesc despre un anumit produs.

Bannerele nu merg absolut deloc (cel putin pentru mine).

Altceva nu-mi vine in cap.
    Cu acelasi volum de munca si investitii financiare consideri ca ar fi sanse mult mai mari pe com? Intradevar piata e mult mai mare, trafic mult mai mut dar si promovarea coata enorm.

Spre exemplu, cu o suma de 5k euro consideri ca se poate ataca vrei micronisa interesanta pe .com pentru a putea sa vinzi prin afiliere?

In Romania pe partea de afiliere am observat ca daca scrii mult ai sanse sa vinzi cate ceva, avand in vedere ca unele nisr sunt chiar libere. Acolo spre exemplu pentru a aparea cu un review pe prima pagina pe ceva cautari despre numele produsului ma gandesc ca e extrem de greu?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Cu acelasi volum de munca si investitii financiare consideri ca ar fi sanse mult mai mari pe com? Intradevar piata e mult mai mare, trafic mult mai mut dar si promovarea coata enorm.

Spre exemplu, cu o suma de 5k euro consideri ca se poate ataca vrei micronisa interesanta pe .com pentru a putea sa vinzi prin afiliere?

In Romania pe partea de afiliere am observat ca daca scrii mult ai sanse sa vinzi cate ceva, avand in vedere ca unele nisr sunt chiar libere. Acolo spre exemplu pentru a aparea cu un review pe prima pagina pe ceva cautari despre numele produsului ma gandesc ca e extrem de greu?
    Nu pot sa ma propunt in privinta asta, pentru ca n-am investit niciodata in promovare SEO. Linkurile le obtin natural si cum piata e mult mai mare, e mult mai usor sa obtii linkuri.

Pe nisa mea nu e foarte greu sa ajungi pe prima pagina, dar e foarte greu sa ramai acolo pe termen lung. Asa ca ori incerci sa rankezi cu pagini care au foarte multe linkuri, ori gasesti mereu keyworduri noi.

Cu testele mele de afiliere in Romania am observat ca se rankeaza usor, iar conversia era ok, dar comenzile anulate si comisioanele mici m-au facut sa renunt.

Daca vrei sa te apuci cu Amazon, iti recomand sa faci un site nisat, dar de calitate, nu doar sa importi produse si sa nu ai linkuri de afiliere pe fiecare pagina. Eu pun linkuri in maxim 1% din articole ca sa fiu sigur ca nu am probleme. Altfel risti o penalizare la primul update.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

. (se poate sterge postul)

JoeBikerul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    25th November 2013
    Posturi
    226
    Putere Rep
    22

Implicit

Daca vrei sa te apuci cu Amazon, iti recomand sa faci un site nisat, dar de calitate, nu doar sa importi produse si sa nu ai linkuri de afiliere pe fiecare pagina. Eu pun linkuri in maxim 1% din articole ca sa fiu sigur ca nu am probleme. Altfel risti o penalizare la primul update.
    Alex, să înțeleg că dacă am un site de reviews spre exemplu și pun link-uri de afiliere către diverse site-uri gen amazon, CJ, etc. pot să primesc penalizare?

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de JoeBikerul Vezi Post
    Alex, să înțeleg că dacă am un site de reviews spre exemplu și pun link-uri de afiliere către diverse site-uri gen amazon, CJ, etc. pot să primesc penalizare?
    Nu e foarte clar cum functioneaza algoritmul, dar se stie ca Google penalizeaza pentru linkurile de afiliat. Nu spun ca e bine cum fac eu si probabil ar merge cu mult mai multe linkuri, dar nu vreau sa risc. In plus, cum majoritatea articolelor mele sunt stiri despre gadget-uri care urmeaza sa apara, nu am ce link relevant sa pun.

mitica69 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th July 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

platile amazon se fac doar prin cec?

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. afiliere aukro
    De ciucaandrei în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 26th August 2008, 13:35
  2. taxa la vama pentru carti de pe amazon ?
    De zaducu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th January 2008, 16:35
  3. Deschidere magazin, pe eBay sau Amazon ?
    De hl2u în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th March 2007, 20:47
  4. Programe de afiliere
    De necropsique în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th November 2006, 22:23
  5. cumparat carti pe amazon
    De lixor în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 12th August 2006, 19:53

Permisiuni postare