Hai sa dezgropam threadul asta cu ocazia Black Friday. Promoveaza cineva Amazonul cu ocazia asta si doreste sa facem putin schimb de experienta?![]()
Hai sa dezgropam threadul asta cu ocazia Black Friday. Promoveaza cineva Amazonul cu ocazia asta si doreste sa facem putin schimb de experienta?![]()
Eu am citit pe blog-ul cuiva cum ca Amazon se pregateste sa faca precum Yahoo, sa ofere spatiu publicitar pentru site-urile din Romania.
Ce parere aveti?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
din pacate cookieul la amazon e de doar 24 de ore si 30 de zile pentru produsele adaugate in cart..nu de 30 de zile cum zicea cineva mai inainte, era bine daca era asa
Care este rata de conversie la Amazon tinand cont de timpul foarte mic pentru cookie-uri?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
La mine in perioada asta a fost de ~4%, cu un venit pe 100 de clickuri de ~240 de lei.
Nu pot compara cu perioade din urma, pentru ca nu am mai folosit Amazon de la Black Friday-ul trecut.
Interesant, acum imi pare rau ca nu am apucat sa dezvolt proiectul inainte de Black Friday, dar mi-a fost putin teama sa nu fac vreo greseala ireparabila tinand cont de faptul ca e primul meu proiect pe .com
Ca sa fac o asociere putin fortata, pe .ro de BF am avut un venit de 35 lei la o 100 de click-uri unice
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@RoManiac la tine cum a fost? Se pare ca suntem singurii care promovăm Amazon.
Ai site-uri dedicate pt afiliere?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)