nu stiu al ce te ai uitat tu, fraza de mai sus e copy paste de la cei care au avut reclama pusa, nu e afirmatia mea.
Versiune printabilă
Sincer baieti, voi chiar nu invatati nimic din trecut? Doar la asta-i bun trecutul. Nu poate fi schimbat dar ai ce invata din el :)
@Marius, eu in momentul cand am vazut acele bannere speciale de BF la respectivii pe site m-am uitat la link-uri si nu erau generate prin profitshare, totusi nu am verificat daca era cumva vreun redirect.
NU face emagul d-astea :D
Oameni cu experienta Experienta de Black Friday 2013 a lui Dragos Bunea
nu inteleg in ce va cramponati... oamenii au fost platiti sa afiseze campania respectiva, iar suma a fost gandita sa nu fie + eventualele comisioane.
sunt multe cazuri in care accepti o suma fixa sigura decat sa astepti loteria comisioanelor.
Frumoase vanzari Dragos, felicitari!
Felicitari. Cu cat vinzi voucherul? :)
Multumesc pentru felicitari!
@vlad7 - n-am primit inca nici un voucher, din ce stiu abia dupa 15 decembrie se va afla clasamentul final - se asteapta procesarea comisioanelor.
Eu am intrebat pentru ca am gasit linkuri de afiliere pe wall-street
wall-street.ro/special/romania-comertului-online/157587/black-friday-2013-flanco-facut-publica-lista-ofertelor-de-black-friday.html
wall-street.ro/articol/New-Media/157558/black-friday-2013-lista-magazinelor-participa-sarbatoarea-reducerilor-vinerea-aceasta.html
@Dragos - Stiu ca dupa 15, glumeam cu voucherul. Voiam doar sa spun ca mai mult ca sigur vei lua unul.
Ma clasez si eu in cei 46, totusi departe de sume precum cea din articol.
Ca fapt divers, mai remarca cineva o procesare foarte greoaie a comisioanelor? De vineri mi s-au actualizat o data sau de doua ori, cu toate ca mai aveam comisioane in asteptare si de dinainte de BF.
De pe blogul PS.Citat:
Astfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
[off-topic, partial]@Amalia.Veronica: ce parere ai sa te prezinti, mai intai, la rubrica relevanta - regulamentul & stuff? [/off-topic, partial]
@LensFlare -de aici: Rezultate Black Friday fara precedent pentru afiliereCitat:
Astfel, 46 de afiliati au castigat peste 1.000 de lei din comisioane cu ocazia Black Friday, iar 1.319 afiliati au inregistrat conversii.
Mersi, am vazut acum, 46 mi se par totusi cam putini.
Marius,
Poti sa iti confirm ca nici o campanie interna sau externa eMAG nu suprascrie cookies de afiliere, asa cum s-a anuntat deja. Cookies de afiliere se folosesc strict in activitatea afiliatilor inregistrati in Profitshare si nu interfereaza cu nici un alt sistem de tracking folosit de catre eMAG.
Felicitari Dragos pentru performanta. Te felicit pentru ca daca mie mi se pare greu in sectorul B2B sa scot acea suma dintr-un foc, apai in sectorul B2C e cu adevarat o ditamai realizare. Felicitari inca o data.
Felicitari Dragos, si la mai multe!
Tot nu mi-ai dat un raspuns clar si o iei pe chestii generale. Discutam de niste bloguri cu nume in clar, care aveau niste link-uri care pareau ca trec prin afiliere.
Intr-adevar era o intrebare, daca verificam atunci cum sta treaba nu mai era intrebare ci afirmatie. Totusi cum ma stii PS nu prea ma pasioneaza de mult, deci ...
FashionUp in Profitshare:
Castiga pana la 12% comisioane de la FashionUp - advertiser nou
@Marius
Am spus la general pentru ca se aplica pentru toate. De aceea am si dat quote la mesajul tau ca sa se inteleaga ca e valabil si pentru acel context.
Nu se suprascrie/deduplica niciun cookie de afiliere prin campaniile eMAG pe bloguri sau orice alte medii.
Acum mai clar de atat as putea sa vin cu lista bloggerilor care au fost implicati in campania de BF, insa nu este un subiect care sa priveasca Profitshare sau sa aiba vreo legatura cu afilierea + e strict strategia advertiserului. Plus ca in realitate nu stiu si nici nu am de ce sa stiu lista respectiva; cum nu stiam ca @lovelife a avut campanie platita.
Ce stiu este ca link-urile stiu ca de forma emag.ro/?ceva identificator in capat.
http://www.youtube.com/watch?v=SXOKjakdTA0 :) Afiliere pe Youtube... la celelalte filmulete i-a fost lene sa comenteze, a pus un video cu pozele de pe eMAG si a tras un link profitshare in descriere. :D
eMAG și Elefant au reduceri de Black Friday29 | zoso blog
Vouchere de 10% din valoarea comenzii la emag in weekend. S-ar putea sa iasa comisioane si zilele astea, anul trecut cand au dat vouchere de ziua emag mi-a mers mai bine decat de BF.
RedHat - tare modalitatea de promovare ahahaha
Sa vezi ce spor am, iar nu dorm toata noaptea :)
Emag nu e in lista.
Doar advertiserii din lista asta, care au anuntat promotii de BF : Profitshare BlackFriday
“Suntem doar noi, competitorii mari nu au reacţionat. Chiar şi aşa le-au picat site-urile de la nebunia generată de noi”.
Va dati seama ce nefericire, sa-ti pice site-ul datorita unui eveniment la care nu participi :)).
Am o serie de 10 comenzi aprobate si anulate astazi in decurs de 30 de minute.
Ataşament 2989
Ataşament 2990
Preferam invers... :)
Aveti situatii similare?