Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mine :) De la 12 revin comisioanele la procentele normale?
Versiune printabilă
Am terminat cu 20% rata de conversie - un nou record pentru mine :) De la 12 revin comisioanele la procentele normale?
em am terminat ziua cu 72 de conversii ... de erau comisioane normale era buna treaba :)
@Mishu
Serios vorbesc. Nr. de comenzi / nr. de clickuri, nu?
Rata de conversie 6.98% astazi. O rata fantastica. De 4 ori mai mult trafic decat de obicei. 161 comisioane in total. Ma declar multumit!
Calculata de tine. Inteleg...
Pai mai am un prieten care mi-a dat imboldul de a fi nemultumit in seata asta.
Tot cam asa se prezinta si el, probabil cam asta este media.
Eu am vizitatori mai multi dar rezultate mai slabe :/
Ce m-a fascinat a fost evolutia unui site nou, de micronisa, care se tinea pe undeva pe la 60 de vizitatori pe zi, desi era in prima pagina pe principalele cuvinte cheie (interes redus). A crescut exponential in perioada asta, ajungand astazi la 1400 de unici. BF chiar a devenit un fenomen :)
Presupun ca te-ai gandit deja, totusi te intreb si eu: poate imparti nr. de comenzi de la Emag la numarul de clickuri pe care il trimiti catre toate magazinele pe care le promovezi?
Nu :))
Am un cont gratuit la StatCounter si imi monitorizez click-urile de iesire. Ofera rapoarte forte exacte, ora, link-ul pe care s-a dat click, pagina din care s-a dat click si IP-ul de pe care a venit click-ul.
Astazi nu a facut fata pe niciunul dintre site-uri, s-a pierdut pe undeva pe la 450 de click-uri pe fiecare...
Compania a reușit să vândă 60 de automobile, în valoare de 1 milion de euro. Două au fost Mercedes-uri, fiecare în valoare de 40.000 de euro. „Primele patru mașini au fost vândute în mai puțin de trei minute (este vorba de două Ford Focus, un Logan și un Ford Kuga - n.r.). Am vândut 1.000 de tablete la 99 de lei în cinci minute”, transmite compania.
BLACK FRIDAY 2013. În ce magazine continuă reducerile și ce oferte sunt. PLUS: Ce vânzări au avut EMAG, EVOMAG, KOYOS, ALTEX, DOMO și FLANCO - Gandul
La ora 7 dimineata sa te decizi ca iti iei un Ford Focus/Kuga si sa faci rezervarea cu plata sumei de 1000 lei de pe card, asta e ceva... asa BF nu gasesti in multe tari, o premiera pe care, din nou, eMag o realizeaza... a avut drepate Iulian S. ca va fi o surpriza, el se referea la public dar in mod sigur a fost o surpriza si pentru el/ei. Au scris istorie si probabil ca anul viitor vor veni cu noi surprize... sa inceapa pariurile, ce vom putea cumpara la anul de la eMag online?? :)
p.s. nu raspundeti aici, sa lasam topicul curat... continuam in "topicul de seo" ;)
Au avut timp de gandire de la 12 la 7.00, nu-si ia nimeni o masina dupa o decizie de minut, asta e toate smecheria eMAG, ofera timp de gandire, de facut calcule: X pentru facturi, Y pentru mancare si Z pentru o masina noua :))Citat:
La ora 7 dimineata sa te decizi ca iti iei un Ford Focus/Kuga si sa faci rezervarea cu plata sumei de 1000 lei de pe card
Sunt oameni care au in plan sa isi cumpere o masina
Ofertele au venit de seara, ziarele au preluat informatia si au fost si oameni care s-au decis, poate unii aveau in plan sa isi cumpere chiar aceste masini.
La unele modele aveau discount foarte mic sub 1000 euro,discount care il puteai obtine la dealer si tu.
Am primit email joi de la Toyota ca si ei au oferte de BF la masini. Eu vroiam sa iau o masina Toyota pentru taicamiu, dar nu aveam exact ce vroiam eu in oferta si oricum eu mi-am luat cu o oferta mult mai buna fara sa BF
Presupunand ca toti 4 (apropo, au fost 4... sau mai putini? :) ) erau abonati la newsletter sau au citit in presa despre ce urmeaza sa faca eMag... dar exista si posibilitatea sa nu fi facut asta si sa fi fost o decizie de moment. In plus, in afara de Dacia, pentru celelalte masini plata trebuie facuta in 7 zile..
Cine a avut lichiditati si daca reducerile au fost pe bune, la o reducere de 1000 euro poti sa te gandesti si la o mica afacere rapida.. o dai in secunda 2 cu 500 euro mai ieftin mai departe... profit 500 euro fara prea mare durere de cap... si cred ca sunt destui cu lichiditati in domeniul auto carora nu le trebuie mai mult de 3 minute ca sa vada astfel de oportunitati.
la clasa E au fost reduceri foarte foarte bune. In mai-iunie am vrut sa imi schimb masina si am osciliat intre CLA si E, am facut mai multe variante de echipare, am discutat, primeam discounturi de 4-6k, cale lunga pana la cele 12-13k din oferta eMag. Pana la urma m-am decis sa mai cheltui prin casa ce mai am de facut si sa astept noua varianta C, m-am convins ca e o clasa intermediara mai potrivita mie. Dar, cel putin la E-uri unde am studiat, reducerile erau foarte bune, ori daca ideea a fost aceeasi si pentru celelalte modele, sunt sigur ca lumea a profitat.
Nu mai pot fi vizualizate comenzile mai vechi de "luna trecuta". In lista de comenzi s-a scos optiunea "alege perioada".
@Mishu - o sa revina la normal dupa ce trece toata nebunia. Au facut asta ca sa ne ofere statisticile live si dupa cum ai vazut le-a reusit.
Cat au vandut retailerii in Vinerea Neagra - IT - HotNews.ro
serios?:silenced:Citat:
Platforma de marketing afiliat Profitshare a adus magazinelor online pe care le deserveste circa 25.000 de comenzi in valoare totala de peste 15 milioane de lei. Profitshare a avut o cota de piata de peste 65% din marketingul afiliat in Black Friday, sustine compania.
Cele 34 de magazine online afiliate la platforma Profitshare au inregistrat un nivel record al rezultatelor generate prin intermediul marketingului afiliat: din peste 1,3 milioane de click-uri au fost livrate peste 25.000 de comenzi in valoare de 15 milioane de lei.
sa comparam
Citat:
În primele două zile ale promoțiilor de Black Friday 2013, magazinele online din 2Parale – cea mai mare rețea de afiliere din România – au înregistrat de peste 15 ori mai multe vânzări decât în două zile obișnuite de vineri și sâmbătă. Intervalul 22 - 23 noiembrie a adus magazinelor online din 2Parale 17.983 de vânzări în valoare de 8,1 milioane de lei (cu TVA).
hahahahahah
Autorul nu si-a facut complet treaba, trebuia sa se duca si la 2Parale sa ii intrebe de sanatate... 2Parale ar trebui sa contacteze Hotnews si sa le trimita si datele lor. Altfel, pentru cei care activeaza in domeniu, pare un comunicat de presa dat de cei de la Dante... incepe cu eMag, mai baga niste date si termina cu Profitshare.
Serios? Cumva s-au dus cei de la Profitshare sa-i traga de maneca pe cei de la Mediafax sau cum?Citat:
2Parale ar trebui sa contacteze Hotnews si sa le trimita si datele lor
Bun, din ce ziceti voi, articolul este comunicat de presa sau articol platit.. pai trebuia sa mentioneze asta sau sa puna un (P) in titlu.
cine te obliga? Si nu trebuie sa fie platit, oamenii au trimis comunicat care a fost preluat de presa.
Baieti, media nu functioneaza ca blogurile cu care mai sunteti obisnuiti. Nu mentioneaza publicitatea si mai rar zic ca-i preluare din comunicatele de presa
Ar fi foarte utila o versiune de mobil pentru Profitshare.
Referitor la concursul organizat de eMAG pentru Black Friday sunt curioasa daca afiliatii precum zoso, arhi, buhnici si wall-street vor fi luati in calcul.
Si totusi eu imi amintesc ca am vazut link-uri ce aveau modelul exact profitshare la baietii astia pe site-uri. Nu cred ca am vazut rau.
Acum, daca ei n-au avut voie sa faca afiliere cu PS link-urile alea ce erau? sa fi facut o rescriere de cookie-uri pt baietii care faceau intr-adevar afiliere?
Link-urile din campania BF nu erau prin profitshare si oricum nu au trafic atat de mare incat blogurile respective sa fie folosite pentru a rescrie cookies.
Marius, nu cumva ai vazut link-urile interne eMAG? seamana foarte mult cu cele profitshare si eu m-am pacalit, tot de BF :) Bloggerii mari au avut campanie de BF si nu vad de ce i-ar fi platit eMAG de doua ori.
Din cate imi amintesc eu aveau forma profitshare.ro/l/xxxxxx. Nu cred ca erau doar scurtate in felul asta ci poate mergeau prin PS. Nu ar fi fost platiti de 2 ori ca link-urile nu trebuiau sa fie trecute neaparat prin contul lor. Puteau sa fie link-uri PS la fel cum erau cele din newsletter-urile emag. Stim cu toti povestea.
@lensflare tu zici ca toate blogurile alea impreuna n-au avut un trafic mare? zoso, arhi, nwradu, piticu, buhnici, etc adunati au un trafic serios
Vad ca sunteti convinsi ca nu erau trecute prin PS linkurile alea, dar cum stiti voi asta? Ati verificat plantarea de cookie-uri dupa click? Altfel nu vad de unde atata incredere
@Marius, daca vroiau sa faca rescriere de cookies foloseau stirileprotv, rol, realitatea, libertatea, cancan etc. Fiecare dintre acestea au trafic mai mare ca toate acele bloguri la un loc. De exemplu zoso a avut in weekendul de BF 94.000 unici (deci cam 31.700 unici pe zi), iar un site gen rol.ro are mai bine de 1.000.000 unici pe zi.
Linkuri menite sa? Suprascrie?
Eu m-am uitat la link-urile respective si erau cele din campanii.emag.ro, nu erau generate prin profitshare.