In sfarsit cateva cifre: Profitshare BlackFriday - faceti calculele baieti!
Versiune printabilă
In sfarsit cateva cifre: Profitshare BlackFriday - faceti calculele baieti!
Uite un calcul simplu: 3% > 1% :-D
Pfff...
Uite un calcul mai elaborat:
- fara link aff in newsletter
- fara adwords
- fara site-uri dedicate BF
+ campanie tv agresiva (trafic mai mult pe site-uri -> click-uri mai multe)
+ mai multe categorii de produse ce vor fi comisionate
Eu-s mai degraba curios daca o sa se afiseze si valorile comisioanelor facute de cei care vor castiga voucherele. Macar sa stiu si eu, muritor de rand, pe unde m-am pozitionat.
Catalog Flanco BF 2013-> http://www.capital.ro/fileadmin/capi...og_BF_2013.pdf
Catalog MediaGalaxy BF 2013-> http://images.zoso.ro/img/2013/11/me...riday-2013.pdf
Catalog Altex BF 2013-> http://images.zoso.ro/img/2013/11/bl...altex-2013.pdf
Catalog Flanco BF 2013 ->http://www.capital.ro/fileadmin/capi...og_BF_2013.pdf
Interesant... eMAG a inceput sa scoata produsele de pe site.
Eu am observat produse care ieri si azi au suferit scumpiri...clasica strategie.
Bineinteles ca sunt produse care ma intereseaza si le urmaresc de ceva timp de asta am observat modificarile.
Am vazut ca au pus si ghid de supravietuire.
Apropo facturile vor fi exclusiv in format electronic.
ZorileStore.ro in Profitshare: Castiga un iPad mini + comisioane de la ZorileStore
Premiu un iPad pentru afiliatul cu cele mai multe conversii pana in 1 dec :)
E varza profitshareul. N-ati putut si voi sa schimbati tigaile ma cand stiati ce trafic va fi?
Site-urile mi se incarca foarte greu din cauza rahaturilor de bannere...Ce sa mai zic de un widget (care noroc ca e in footer) care se incarca dupa 40-50 de secunde...
e mort profitshare ... mda ...
Pentru cine doreste sa vada LISTA eMAG.ro Black Friday 2013
e dusterul la reducere , luati-l Reduceri eMAG Black Friday 2013
Hai sa aveti spor! Tinem lista actualizata ;)
LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare Blog
LE: Am postat in topicul gresit, muta pls cineva? Multumesc.
era prea frumos sa fie comision de 1% la masini...
si sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...
vise...
Da, sigur, o comanda si o primeste prin curier :)Citat:
si sa vina un client sa ia un mercedes e class la 39.990 euro printr un link de afiliat...
Poate se comisioneaza cei 1.000 de lei pentru rezervare, un 10 lei si pentru baietii de la parcare :)
Radem, glumim, dar Profitshare mi-au depasit asteptarile, au nota 10 pana acum, daca rezista si dimineata cand se da startul ii voi lauda toata ziua, bine, dupa ce ma trezesc :d
Guys, autoturismele nu se vor comisiona in afiliere.
In rest multumim pentru laude, le vrem si dupa ce trecem ziua ;)
Eu am crezut ca se intelege de la sine ca glumesc, sper ca nu a luat nimeni de bun :)
@Claudiu Farcas, comisioanele sunt in timp real sau vor aparea in urmatoarele zile?
E un mic delay, se actualizeaza la cateva zeci de minute maxim.
La mine deja au inceput sa apara comnezi in statistici. Nota 10 pentru servere pana la ora asta.
da
si la mine, apar imediat
dar comisioanele mici e dezamagitor
13 comisioane 50 lei
As spune naucitor, dar mai degraba e HALUCINANT :) Bravo eMAG! Bravo Profitshare!
Ma doare inima cand ma gandesc ce-ar fi insemnat vanzarile de astazi la comisioane normale :). Felicitari pentru actualizarea rapida a comisioanelor, chiar nu ma asteptam.
Bravo Profitshare pentru uptime si actualizarea statisticilor in timp real!
Daca ati implementa si doleantele afiliatilor in platforma, nu cred ca o sa va fie greu sa deveniti lider de piata in scurt timp!
Actualizarea comisioanelor si statisticilor este destul de rapida. Pacat de comisioane ca sunt foarte mici.
Cel mai mic comision inregistrat este de 0.20 lei :)
La un slider de produse, deja creat, exista posibilitatea de a completa produse?
Sau trebuie sa creezi un nou slider si sa adaugi din nou produse?
Am slidere mai vechi, iar multe din produse nu mai sunt si as vrea sa le completez cu produse noi.
Dupa aceasta zi ma incearca dezamagirea.
Am reusit o "superba" rata de conversie de 3,52%. Nici in cele mai urate vise!
Noi sa fim sanatosi ...
Rata de conversie pe azi sau pe luna in curs?
Bine daca o sa recuperez zilele urmatoare, poate.
Desi sansele sunt minime. Cred ca am o problema in site(-uri) si nu-mi dau seama ce-ar putea fi.
Acum o luna am solicitat o verificare tehnica a contului meu si am realizat in urma raspunsului ca doar 10% din click-urile mele sunt vazute de platforma PS ca valide. Restul ... date de spideri.
N-am decat sa pun site-urile jos si sa le refac de la zero. N-am idee ce-ar putea fi.
Rata de conversie pe astazi, LensFlare. Pe luna in curs e pe la 1% (fara ziua de astazi).
Acum cred ca a venit vremea sa-mi spuna si mie Alex Dumitru de ce mi-a dat negativ la acest post? Argumentat, frumos, ca la carte as dori, daca se poate.Citat:
0 out of 1 members found this post helpful.
Implicit
Pfff...
Uite un calcul mai elaborat:
- fara link aff in newsletter
- fara adwords
- fara site-uri dedicate BF
+ campanie tv agresiva (trafic mai mult pe site-uri -> click-uri mai multe)
+ mai multe categorii de produse ce vor fi comisionate
Nu e prima data cand ma iei in vizor si incep sa cred ca ai ceva cu mine personal si nu cu ceea ce postez, de aceea te rog frumos sa argumentezi negativul dat pentru ca esti o persoana cunoscuta si respectata pe forum, daca era altcineva as fi trecut cu vederea.
Astept.
Cum a fost ziua de astazi pentru voi ? in ProfitShare, cu ce va laudati ?
p.s sunteti in primi 5 ?:)
Mi-e greu sa cred ca e cineva de pe forum (desi m-as bucura oricare ar fi el) in primii 5:Citat:
p.s sunteti in primi 5 ?
de aici: LIVE Black Friday in Profitshare: Recomandari si Update-uri « Marketing afiliat - Profitshare BlogCitat:
Rezultatele inregistrate de afiliati pana la ora 18:00 sunt spectaculoase:
- 20.293 comenzi generate in valoare de peste 10 milioane de lei (fara TVA)
- peste 1.2 milioane de clickuri livrate magazinelor din retea
- 100% uptime si actualizare informatii in conturile afiliatilor aproape in timp real
Colegii de pe Seopedia s-au descurcat admirabil! Ma inclin! ;)
A fost o zi absolut fantastica.
Cum e Claudiu sa vezi BF-ul din partea cealalta a baricadei?