Stiu asta, design-ul l-au schimbat astazi iar eu vorbesc de link-ul de sus, care ducea spre profitshare. Acesta era acolo, pana azi.
Versiune printabilă
Stiu asta, design-ul l-au schimbat astazi iar eu vorbesc de link-ul de sus, care ducea spre profitshare. Acesta era acolo, pana azi.
Acum remarc ca au schimbat design, scuze.
Nu vad totusi relevanta intrebarii, de ce e importanta existenta unui link spre Profitshare in header? Cu ce afecteaza prezenta/absenta acestui link?
Nu stiu, intreb, inainte era prezent iar acum l-au scos, de ce nu l-au pastrat?
Daca nu ati vazut inca: Black Friday 2014 la eMAG - cand si cum se promoveaza in afiliere
Black Friday la eMag este pe: 21 noiembrie 2014
in ziua de Black Friday se vor comisiona cu 1%
@Ciuperca, n-ar legatura treaba cu link-ul, pur si simplu l-au scos ca nu se mai integra in noul design si oricum PS e altceva de mai bine de un an.
Legat de Black Friday la eMAG poate ar trebui sa consultati si noul TOS eMAG, in special Politica de Social Media: http://i.imgur.com/3xGpfBz.jpg
Bagati la cap ca sa nu va treziti cu contul suspendat cum s-au trezit altii in ultima perioada de timp :(
Buna seara,
Promoveaza cineva Boutique Mall?? Nu de alta, dar ii promovez si din toate comisioanele generate, nici unul nu este aprobat! Si pe langa asta, cand le ceri explicatii, nu au nici cel putin bunul simt sa iti raspunda la mesaj sa iti explice de ce s-a anulat, etc.., etc...!!!
Ca atare, NU II RECOMAND pt ca sunt neseriosi!!!
Guys,
suntem foarte incantati sa va prezentam noul plugin WP Profitshare. Au fost implementate inclusiv sugestii primite de la voi, recomand cu deosebita caldura update-ul pluginului Update: Noi functionalitati pentru pluginul WP Profitshare « Marketing afiliat - Profitshare Blog
Mult succes in cat mai multe conversii de Black Friday ;)
@Lukian - grupurile erau interzise de anul trecut, inainte de Black Friday chiar.
La fel am patit si eu, nu numai cu ei si cu altii. Un singur magazin aproba comisioanele a 2-a zi dar din pacate s-au retras :( . Oare de ce tot ce este bun dispare?
I-am contactat, raspunsul a fost un pic cam surprinzator[se pare ca ....(nu dau nume de siteuri de afiliere) nu isi bat joc numai de afiliati ci si de advertiseri]
Poate ar trebui sa va ganditi putin la cum functioneaza magazinele respective, in cat timp livreaza produsele si care este perioada in care clientii pot face retur.
Ii anulează comisioanele, dacă va face. Trist e ca e posibil sa suprascrie alt cookie care putea fi valid.
Ataşament 3361
Parca nu mai e voie cu Facebook Ads. Corect?
Oare care va fi reactia profitshare la astfel de practici?
Cum isi vor da seama care sunt comisiane din fb ads si care din facebook postari neplatite. Din ce stiu eu nu prea ai cum sa iti dai seama si postarile neplatite in anumite conditii stiu ca sunt acceptate.
Am si eu o intrebare de incepator, am zis sa nu mai fac un subiect pe aria aia... poate ma puteti ajuta aici.
Am cont pe ProfitShere si vreau sa pun promo emag Program de Afiliere eMAG - Profitshare
Cum iau codul? Adica unde dau sa imi apara codul? stiu ca trebuia sa imi apara un cod HTML sa pot pune la mine pe pagina?
Intra aici
http://profitshare.ro/promovare/campaigns-catalog/
cauta promo emag sau alt advertiser si dai click pe unul din link-urile cu formate banner, te duci in dreptul lui, alegi site-ul unde vrei sa publici si dai copiaza la scriptul generat pe care il introduci in site-ul tau.
Am vazut mai devreme cateva conversii la rand pe niste sume extraordinar de mici si zic sa ma uit sa vad ce s-a vandut. Erau niste telefoane mobile (samsung S4 si un nokia lumia) puse la resigilate cu pretul de 0.8 ron pe bucata. Sunt curios ce face eMag in aceste conditii, chiar daca a fost o greseala probabil, insa clientul a reusit sa finalizeze comanda.
Ataşament 3370
Poate pare aiurea intrebarea, dar unde gasesc bannerele aferente fiecarui advertiser din Profitshare? Ma intereseaza bannerele unui singur advertiser si nu acel widget care afiseaza produse random de la fiecare advertiser.
Zi-mi si mie, cate ai cumparat?
Nu pare aiurea.
In Catalog produse sau Catalog campanii, bifezi advertiserul de care esti interesat. Apoi poti sa obtii direct codul unui banner (genereaza link) sau poti sa il incluzi intr-un slider / pool. Din cate stiu se genereaza personalizat pe site, adica nu merge pus oriunde.
Dar cine a zis ca ai spus altceva? Am inteles ce-ai spus. Relax! :)
Am crezut ca ai avut un telefon din ala in cos si eram curios daca ai finalizat comanda. Dar era indisponibil...
LE. Se poate sa fi fost o problema cu toate resigilatele. Momentan nu mai apar pe site.
Se pare ca aici a transpirat informatia, in jurul orei 21:30. Din cele relatate acolo, au fost inclusiv comenzi de ultrabook-uri de 3-4 mii de lei, afisate la preturi derizorii in categoria de resigilate. Si multe Galaxy S4 se pare...
viaCitat:
update: Iulian Stanciu îmi spune pe sms că valoarea (reală a) comenzilor de aseară a depășit 1 milion de lei. și că se vor livra toate comenzile.
Cel mai probabil, a fost o eroare nedorita pe site, ramane de vazut daca se vor onora intra-adevar toate aceste comenzi. Daca se vor livra, atunci asta da Black Friday (pentru acei cumparatori)! :))
Acuma pe emag apar zeci de produse cu preturi foarte mari - de exemplu la marcile philips.
Eu sunt sigur ca a fost chestie de marketing, nu o eroare.
Ei zic ca nu a fost "planificat":
Prețuri greșite la produse resigilate: eMAG va onora toate comenzile pentru 730 de produse resigilate listate cu preț redus | eMAG BlogCitat:
“Este o eroare tehnică și ne-o asumăm, respectul față de client ne obligă. Chiar dacă suntem mari, facem greșeli. Sistemul din spatele platformei este complex, la viteza cu care vrem să creștem apar și erori din care învățăm. Nu a fost nimic planificat. Este o sumă mare și pentru noi, dacă făceam planificat, am fi limitat “investiția” :)” declară Iulian Stanciu, Directorul General eMAG.
ssd-ul ajunge peste 3 saptamani, dar pana una alta imi vor trimite cantarul (cealalta parte a comenzii)... probabil ca sa vad daca ma ingras sau slabesc in urma acestei indelungi asteptari :))
Hmmm... oare ce s-a intamplat cu cel ce era pe primul loc in Olimpiada Afiliatilor? Vad ca a disparut din top.
Ma gandesc ca poate era cel ce facea spam cu pagini Facebook...
Sau poate era prea bun si se distanta prea mult de urmatoarele locuri si are un tratament special
Asta ii poate ambitiona pe ceilalti sa munceasca mai mult si sa le dea mai multe sanse catre locul 1.
Nu observasem.
Se poate sa fi calcat pe bec, se poate sa se fi retras din concurs...
Nu sunt sigur, de aia intreb si aici.
Ca persoana fizica neautorizata, daca deja se retrag taxele la 2parale, aceleasi taxe le voi plati si la profitshare? Adica platesc din nou CAS, CASS?