Tu esti vinovat ca nu citesti blogul profitshare ca sa afli ca ei sunt cei mai mari si mai tari
Versiune printabilă
Iti inteleg frustrarea referitor la lipsa de statistici per click/sale individual si am incercat sa o prioritizez, in acest moment este in curs de implementare. Vor mai urma dupa aceasta implementare imbunatiri succesive pe partea de raportare.
Stiu ca se implementeaza destul de lent sugestiile pe care le-ati transmis insa majoritatea sunt in curs de implementare si urmeaza a fi lansate. A fost o perioada ceva mai agitata ca urmare a tot ce a insemnat transferul spre noua platforma.
Am rugamintea ca in momentul in care aveti o propunere de imbunatire sa o transmiteti pe canelele potrivite, astfel incat sa cer prioritizari in functie de cereri venite de la advertiseri.
Ceva mai aproape de launch este motivarea anularii tuturor comisioanelor (daca este cazul), pentru advertiserii care proceseaza comenzile manual deja acest sistem de motivare anulari este lansat. De asemenea, prin click pe semnul intrebarii de la fiecare comanda, vedeti absolut toate modificarile aduse produsului (ex: produs adaugat sau anulat pe comanda, cand a fost comanda aprobata/anulata sau alte modificari de status).
In alta ordine de idei, referitor la problema raportata mai devreme, am confirmarea ca nu a fost afectata inregistrarea de comisioane, cookies si ca exista toate inregistrarile.
Datorita unor probleme de sanatate, in ultimele zile n-am putut sa stau in fata calculatorului atat cat ar fi fost nevoie pentru a urmari atent actualul fenomen. Nici acum nu pot sta mult, dar incerc sa arunc o privire... Se pare ca s-au facut ceva modificari in sitemul de tracking. Inca nu-mi e clar, dar modificarile exista. Inainte de a incepe cu scenariile, as dori sa va intreb care este, in cazul vostru, situatia comisioanelor pentru ultimele trei zile (1, 2 si 3 octombrie)? Eu nu am comisioane, dar cineva trebuie sa aiba... Ma intereseaza inclusiv daca aveti comisioane inregistrate pe alt produs decat cel pe care s-a dat click-ul.
Multumesc!
Hai sa vedem daca mai e vreunu` care sa inregistreze comisioane :D
Eu am cateva comisioane, sunt si pentru produse din alte categorii fata de cele pe care s-a dat click-ul. Am cerut aseara si cateva explicatii la suport. Eu sper ca va fi si o a treia regularizare, altfel septembrie se va dovedi o luna sub asteptari.
Interesant faptul ca imi zice de ce e anulat comisionul.
Dar "comision respins" nu e un motiv bun.
"clientul a anulat comanda" e ok.
am vazut pe facebook , dar nu-i mai crede nimeni
sters
Totusi revin cu problema pe care vroiam sa o postez. Scuze de postare dubla. Am zis sa scanez cu mai multe softuri, de aceea am sters postarea trecuta.
Intampina cineva probleme la afisarea bannerelor PS folosinf browserul Comodo Dragon (bazat pe Chrome)?
In Win 7:
- firefox - ok
- comodo dragon modul normal - imi afiseaza reclama CPM in locul bannerelor PS
- comodo dragon modul incognito - ok
Ubuntu Linux:
- firefox - ok
- chrome - ok
Am scanat cu:
- ESET Smart Security - rezultat: sistem curat
- SUPERAntiSpyware - rezultat: cateva cookieuri sterse
- Avast Antivirus - rezultat: sistem curat
- Malwarebytes Anti-Malware - rezultat: doua fisiere suspecte au fost sterse.
Totusi, persista aceasta problema: in locul bannerelor PS imi afiseaza bannere CPM (AT-M Ad).
Am trimis mesaj la suport PS. MI-au cerut mai multe informatii, le-am furnizat. Deocamdata astept un nou raspuns.
(Ah, iar au trecut cele 2 ore de la ultima postare ...)
Problema este de la extensia "PrivDog" (search si vedeti pentru ce e) (inlocuieste codul PS pt ca nu-l considera credibil si afiseaza altceva). La activarea ei se intampla ghidusia.
E posibil sa aveti si voi extensia asta sau poate ca o au altii, ceea ce inseamna ca vor fi inlocuite bannerele PS la cei care au aceasta extensie (pt securitate reclame).
Adaugare offtopic PS, dar legat de extensie: tot aceasta extensie este responsabila si pentru neafisarea codului de contorizare de la gtop.
Cel putin asa se comporta la mine. Confirma cineva? Instaleaza cineva extensia si vede daca se intampla la fel?
Oare mai face cineva bani in profitshare?
trebuie sa urmarim blogul PS si acolo vor fi publicate promotiile si recordurile de comisioane incasate de afiliati
Mie imi zice "Datele de conectare nu sunt corecte", iar cand dau sa imi recuperez parola "Nu exista un cont asociat acestui e-mail."
Sa inteleg ca mi-au suspendat contul fara sa ma anunte? :clap:
Le-am trimis mail, dar nu mi-a raspuns nimeni...
matar.ro nu avea 15% in profitshare ca vad comisioane de 10% in campania lor?
LE. Am vazut acum pe blog ca doar in septembrie a fost 15%. !inteligenta miscare daca profitshare voia sa atraga afiliatii sa promoveze matar prin ei.
@geo888 Buna asta! :))
@Mihai Petroff - Sunt sigur ca advertiserii fac bani frumosi de pe urma vanzarilor generate de afiliati, nu stiu daca si la afiliatii se intampla acelasi lucru :D
Asta depinde de advertiser si de afiliat. Si de platforma, intr-o oarecare masura.
@iuddavali
Bannerele CPM afisate sunt datorate PrivDog, PrivDog este in ADBlocker care are si o functie de inlocuire a ads-urilor cu Trusted ADS, Trusted ADS fiind AT-M Ad de care ai precizat tu. (Default AdBlock nu este activat in incognito).
SUPERAntiSpyware, adevarat gaseste ceva cookie-uri, de la Google DoubleClick, Yahoo, ProfitShare, etc. Ce face acest program, cauta tracking cookies, profitshare are si el tracking cookies-urile lui, insa acestea nu sunt niste cookie-uri malware.
Profitshare nu afecteaza utilizatorul final prin nici o modalitate, avem intr-adevar sisteme persistente de urmarire a utilizatorului pentru a asigura finalizarea conversiilor insa aceste metode sunt doar pe partea de conversie (cand utilizatorul a dat click pe link -> cand utilizatorul cumpara).
Au fost aduse imbunatiri succesive codului de widget in ultimul timp, tocmai pentru a minimaliza aceste comportamente datorita anumitor plugin-uri.
La mine face asa de cel putin o saptamana, cred ca au sters tot (DELETE FROM afiliati WHERE afiliat = popescu marian)...Citat:
Mie imi zice "Datele de conectare nu sunt corecte", iar cand dau sa imi recuperez parola "Nu exista un cont asociat acestui e-mail."
Cu aceasta ocazie vreau sa le multumesc inca o data pentru ca inca nu mi-au raspuns la mail si ca sunt niste profesionisti neprecizandu-mi motivul suspendarii.
@Marian
Te rog sa ai un pic de rabdare, vad ca ai trimis mail vineri dupa 20:00, inca nu au ajuns colegii mei la el. Verific si revenim indata.
Vorbești de parcă ești CONVINS că te-au șters din baza de date. Întrebarea este: te simți cu musca pe căciulă? Ar avea motive să te suspende? :whistle:
Și eu aș avea atitudine "panicată" să nu-mi pot accesa contul timp de o săptămână, însă nu aș presupune că m-au SUSPENDAT. Apropos, și eu am avut suficiente ocazii în care nu mi-am putut accesa (temporar) contul, dar s-a rezolvat de la sine, fără mail-uri.
@Claudiu, ce măsuri luați (dacă luați) vis-a-vis de "plagiatori". Hai să zicem că textul orice mocofan îl poate "fura" (cretini sunt destui printre bloggeri), dar când ai imagine cu watermark și el folosește imaginea (fără a solicita acordul) punând chiar jos un text de 2 bani în care zice: "Eu nu dețin sau pretind proprietatea asupra imaginilor folosite în acest video. Toate imaginile sau fotografiile apartin proprietarilor de drept."
Îmi găsesc pozele prin clipurile altora, și folosesc linkuri de afiliat pe Youtube...
http://bit.ly/18cmN1G ... Acesta este linkul de afiliat. Poți lejer să verifici despre ce cont este vorba. Te rog... "rupe-i fâșu" :clap:
Gluma se ingroasa, treaba merge din ce in ce mai rau.
Chiar nu a fost fectata inregistrarea comisioanelor de ultimele modificari? Sper sa se revina cat mai cutand la normal.
Rau in ce sens? Trimiti mult trafic si nu inregistrezi comisioane? Ce rata de conversie ai?
Ba da, ceva nu functioneaza sau nu vor sa functioneze in platforma :)
S-a rezolvat si acum pot sa intru in cont dupa ce am vorbit cu cineva la telefon de la profitshare, cred ca a fost Claudiu.
Wine&Company, comanda facuta prin PS, faptul ca nu am inregistrat comision e minor si chiar nu il reclam, dar:
- nu m a contactat nimeni in 3 zile pentru confirmare, fie pe email sau telefon.
- m am dus sa ridic eu comanda din Baneasa, au refuzat plata cu card, doar cash, pentru ca:
- comanda mea era insotita de bon fiscal emis din 27 sept ( cu 7 zile in urma ) si fara factura
- unul din produse (bezele) era vizibil deschis, nu pot aprecia daca lipsea sau nu din el
- produsele nu aveau etichete in lb romana, instructiunile, etc erau doar in franceza
- magazinul nu este inregistrat la ANSPDCP
Sper sa nu ridic polemici ca ceilalti au magazine mai varza sau mai bune, din punctul meu de vedere clientii sunt tratati naspa iar procedurile de comanda/livrare incalca legislatia in vigoare, automat acestea pot avea repercursiuni asupra conversiei dvs. Pe mine m-au interesat strict pentru produsele Dukan care consideram ca le pot promova la publicul meu.
Wine@co ori au multe comenzi ori nu i prea intereseaza de afiliati si dau comisioanele dupa cum vor ei
Poate ar fi bine ca si advertiserii sa aiba citeva obligatii fata de reteaua de afiliere, nu doar pe hirtie, adica atunci cind sunt mai multe comenzi de genul acesta demonstrate cu fapte, retea de afiliere sa poata lua masuri pt advertiseri
Probabil ca ei mizeaza ca afiliatii trebuie doar sa i promoveze si sa incaseze comisioane doar cind isi aduc aminte advertiserii sa mai dea ceva...
Ar fi util un top sau rating acordat advertiserilor aici undeva pe un topic separat unde advertiserii sa primeasca un punct in plus sau in minus acordat de userii seopedia cu ceva experienta in afiliere, in felul acesta stim de cine sa ne "ferim" in promovare sa nu muncim pe mai nimic sau degeaba...
Comisioanele se inregistreaza doar atunci cand se vrea, probabil au un orar dupa care se inregistreaza :)
de cand asteptam ceva bun cu lenjerie intima ... :)
Voi nu aveti impresia ca asistam la preschimbarea PS in 2Parale2.0 ?? :)
alti neseriosi plecati din 2p http://forum.seopedia.ro/affiliate-m...tml#post257980
sevensins si-a platit datoriile in 2parale din cate imi aduc aminte.