lasa ma, nu am zis ca are legatura cu rezultatele... este un anunt sau 2,3... care apar sus inainte de prima pozitie... si restul apar in partea dreapta...
asta ziceam, cum pot sa fac, ca anuntul meu sa fie acolo sus, si nu in partea dreapta ... capito?
Cum reusesc? E simplu... Link
in cer scuze dak atitudinea mea a fost inteleasa gresit, nu am nimic cu nimeni si nici nu vreau sa am...
doar am pus o intrebare si daca stie cineva sa poata sa imi zica... dar nu mai e nevoie, ca am scris un mail la support si mi'au trimis:
si aici contrazicerea...Momentan nu există posibilitatea solicitării acestor poziţii. Dacă doriţi ca anunţul dvs. să apară în poziţiile de vârf, deasupra rezultatelor de căutare gratuite ale Google, puteţi încerca creşterea Scorului de calitate al cuvintelor cheie şi a sumelor cost-pe-clic (CPC) licitate.
in cer scuze dak am avut o atitudine gresit interpretata!Poziţia anunţului dvs. AdWords variază pentru fiecare cuvânt cheie şi este determinată de suma CPC licitată şi de Scorul de calitate realizate ale cuvântului cheie, în comparaţie cu sumele CPC licitate şi cu Scorurile de calitate ale altor persoane care fac publicitate. Pentru plasarea anunţului deasupra rezultatelor de căutare ale Google, utilizăm aceeaşi formulă, bazată pe suma CPC licitată şi pe Scorul de calitate. Totuşi, numai anunţurile care depăşesc un anumit prag de calitate pot apărea în aceste poziţii de vârf. Acesta este motivul pentru care este posibil să fi văzut pagini cu rezultate de căutare fără anunţuri deasupra rezultatelor de căutare gratuită.
Cum reusesc? E simplu... Link
Nu este nici o contradictie. Ei ti-au sugerat niste posibile masuri, fara sa-ti dea nimic sigur. De altfel, Quality Score in sine e o notiune netransparenta. Se stie ca depinde de diversi parametri, dar nu si in ce masura.
PS: te-as ruga sa scrii romaneste ("in cer scuze dak"). Dupa cum poti constata, aici nu se practica acest limbaj si acest mod de a scrie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)