Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Nu se mai dau cupoane 200 Ron dupa primii 50 Ron cheltuiti cu Adwords

matrimo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit Nu se mai dau cupoane 200 Ron dupa primii 50 Ron cheltuiti cu Adwords

Saptamana trecuta am creat un cont Adwords pentru un site gratuit care nu mai fusese promovat pe Adwords, dupa ce am apasat o publicitate Adsense pe un alt site :" Cheltui 50 Ron si primesti 200 Ron ". Oferta era adresata noilor site-uri / clienti.

Am zis sa incerc. Am platit 100 Ron, i-am cheltuit intr-o campanie de cca 36 ore, iar cand am solicitat telefonic acel vaucher de 200 Ron mi s-a spus ca de fapt treaba sta in felul urmator: Cheltui zilnic timp de 2 saptamani cate 50 Ron minim (adica 700Ron) si doar apoi primesti 200 Ron vaucher.

Cum vi se pare asta ?

platonix este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th July 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu este asa, am folosit eu zilele trecute un voucher de 200 dupa ce am cheltuit 50 lei. Trebuie sa astepti sa primesti codul pe email si incepi campania.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu am primit informatia telefonic de la echipa Adwords Romania. Daca apare ceva nou, va spun.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de platonix Vezi Post
    Nu este asa, am folosit eu zilele trecute un voucher de 200 dupa ce am cheltuit 50 lei. Trebuie sa astepti sa primesti codul pe email si incepi campania.
    Nu am inteles prea bine dar la francezi cheltui 25 si primesti 75 Euro ?

Google*AdWords | Publicité Google en ligne au paiement par clic (PPC)

Am beneficiat si eu de acel cupon de 200 de lei dar in alt mod si cred ca mi-am luat teapa (in sensul ca am pierdut timp pentru a obtine ceva ce as fi obtinut fara nici un stres).
    In urma cu aproape 2 ani am cumparat de la Metro online un produs in valoare de 150 de lei.

Am fost contactat de catre cei de la Metro si incantat cu un cod de promotional adwords de 200 de lei daca cheltuiam 50 insa aveam o data limita in al solicita.
    M-am dat peste cap, nu reuseam sa intru in contact cu ei, si pana la final mi-a fost transmis pe email, l-am utilizat si am sperat ca mai obtin si voucherul standard de 200 de lei dar nu a fost asa.

Acel voucher este unul si acelasi cu voucherul standard sau era o promotie separata?
    Ultima modificare făcută de IulianC; 28th May 2015 la 19:28.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

@iulianc Linkul functioneaza insa, trebuie sa ai adresa de facturare in Franta.

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    35

Implicit

Politica google referitoare la cupoane difera de la o tara la alta(in principiu difera sumele - cea minima investita si bonusul oferit). Orice agentie partenera google poate trimite cupoane "cadou" catre anumite adrese de email (prospecti/viitori clienti/prieteni/cunoscuti) prin care aceastia isi pot crea un cont nou si beneficia de un bonus in valoare de X Euro dupa ce au cheltuit y Euro.

Era la un moemnt dat si un link pe undeva prin care oricine isi putea procura acel "bonus".
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th January 2011
    Locaţie
    Bruxelles
    Vârstă
    44
    Posturi
    142
    Putere Rep
    26

Implicit

In cele din urma, Google a adaugat acel cupon de 200 Ron astazi in cont. A fost totusi nevoie de o solicitare catre suportul Adwords (in US) care m-a apelat pentru clarificare. Ce mi se spusese telefonic de catre un reprezentant adwords din Romania a fost asadar eronat. Acesta a gresit (intentionat probabil) cand mi-a transmis ca acum este necesar sa faci o campanie de minim 2 saptamani a cate minim 50 Ron pe zi (700 Ron total) , pentru a beneficia de acel vaucher de 200 Ron.

Motivatia, in opinia lui , era faptul ca foarte multi romani au abuzat de aceste tipuri de vauchere, cheltuind numai 50 ron iar dupa primirea si cheltuirea vaucherului de 200 Ron, campaniile respective se opreau definitiv. Ori asemenea practica, pe buna dreptate nu este avantajoasa dpdv comercial ptr Adwords. Vaucherul este doar o stimulare & incurajare a folosirii serviciului de promovare propus de Google.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Daca era in pierdere G din cupoane, le desfiinta demult...

MirceaG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    11th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    290
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Daca era in pierdere G din cupoane, le desfiinta demult...
    Este o politica aplicata la nivel global, numai ca in Romania nu prea functioneaza. Si eu am discutat destul de mult cu cei de la Adwords Romania si cu o tanti din Polonia legata de acest aspect si de aia aceasta problema. Ei incearca acum sa modifice cumva oferta la noi RO, pentru a da randament. Tinand cont ca e vorba de un serviciu geo, ei nu pierd concret foarte mult, doar ca promoveaza gratuit foarte multe siteuri, care-si fac adwords de 250 ron, platind doar 50. Pierd doar acolo unde-s campanii display sau prin reteaua de parteneri, ca platesc campaniile de adsense, dar sunt procentual mult mai scazute decat cele pe search.

pingobrod este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    45
    Posturi
    65
    Putere Rep
    18

Implicit

Pana la urma mai exista vouchere google adwords? As vrea si eu sa testez adwords, am citit ca in principiu sunt usor de obtinut, dar practic nu am reusit sa-l accesez. Merci!
    Ma stradui sa promovez un site de cadouri personalizate prin broderie.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand 4 cupoane adwords de 140$
    De delpi în forumul Adwords
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th December 2011, 10:57
  2. Cupoane adwords
    De midanius în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th September 2011, 22:59
  3. Vand cateva cupoane adwords - vouchere adwords si vouchere facebook
    De geoawb în forumul Vouchere/Cupoane Adwords
    Răspunsuri: 0