Nu este asa, am folosit eu zilele trecute un voucher de 200 dupa ce am cheltuit 50 lei. Trebuie sa astepti sa primesti codul pe email si incepi campania.
Nu este asa, am folosit eu zilele trecute un voucher de 200 dupa ce am cheltuit 50 lei. Trebuie sa astepti sa primesti codul pe email si incepi campania.
Eu am primit informatia telefonic de la echipa Adwords Romania. Daca apare ceva nou, va spun.
Nu am inteles prea bine dar la francezi cheltui 25 si primesti 75 Euro ?
Google*AdWords | Publicité Google en ligne au paiement par clic (PPC)
Am beneficiat si eu de acel cupon de 200 de lei dar in alt mod si cred ca mi-am luat teapa (in sensul ca am pierdut timp pentru a obtine ceva ce as fi obtinut fara nici un stres).
In urma cu aproape 2 ani am cumparat de la Metro online un produs in valoare de 150 de lei.
Am fost contactat de catre cei de la Metro si incantat cu un cod de promotional adwords de 200 de lei daca cheltuiam 50 insa aveam o data limita in al solicita.
M-am dat peste cap, nu reuseam sa intru in contact cu ei, si pana la final mi-a fost transmis pe email, l-am utilizat si am sperat ca mai obtin si voucherul standard de 200 de lei dar nu a fost asa.
Acel voucher este unul si acelasi cu voucherul standard sau era o promotie separata?
Ultima modificare făcută de IulianC; 28th May 2015 la 18:28.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)