Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Eroare procesare plata de 0.01 lei

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    545
    Putere Rep
    38

Implicit Eroare procesare plata de 0.01 lei

Salutare!

De aproximativ 10 zile ma confrunt cu o problema cu la unul dintre clienti adwords.

Am un cont MCC unde am mai multi clienti si la care achit facturile cu un singur card de la ING.

Beleaua a aparut la un cont la care nu am avut fonduri suficiente luna trecuta sa imi proceseze automat plata (contul este setat pe plati automate) si dupa 2-3 zile de la incercarea de dibitare automata, am platit eu manual suma restanta.

Plata s-a efectuat cu succes, toate bune si frumoase. La o zi dupa, m-am trezit cu o plata automata esuata de 0.01 lei. Am reactivat cardul ca forma de plata initiala, iar a incercat plata pentru 0.01 lei. Iar refuzata fara niciun fel de detalii din partea bancii. Si asa o tine de vreo 10 zile.

Am trimis mailuri la asistenta, am discutat chiar si la telefon de m-am plictisit. Adwords imi spune ca banca a refuzat plata si ca nu au dat niciun detaliu, sau ca e posibil sa ceara un cod cvv secundar, iar banca imi spune ca nu vede nicio cerere de la ei pentru suma de 0.01 lei.

Problema este ca dupa fiecare tentativa de debitare mie imi blocheaza campania pentru respectivul cont, ceea ce nu este chiar fun!

A mai intampinat cineva ciudatenia asta?
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

S-ar putea sa fie de la suma... 0.01 lei ... e cam mica, nu crezi ?! Eu am patit asa la sistemul de plata cu cardul de la credit europe bank, cand il implementam pe un shop... Sistemul refuza din start orice suma de genul asta, eu incercam sa fac teste cu o suma de 1 leu si nu intra in sistem ... era refuzata din start si fara explicatii... Mi-am batut capul o gramada, si cu cei de la suport si nu intelegeam nici eu si nici ei (?!?) de ce... Am incercat apoi (la misto) cu 5 lei si a mers din prima!

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    38

Implicit

Cel mai probabil este de la card - nu se accepta plati pentru suma asa mica.

In general este bine sa lasi platile pe automat - astfel Google ia suma restanta singur - care cu siguranta e mai mare. Platile manuale cam incurca sistemul.

Nu m-am confruntat cu o situatie de genul - insa s-ar putea sa mearga asa: nu plati manual, asteapta pana se aduna o suma mai pretabila la plata cu cardul. Reactiveaza in fiecare zi cardul si lasa-l asa.

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    545
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de diu1so Vezi Post
    nu plati manual, asteapta pana se aduna o suma mai pretabila la plata cu cardul. Reactiveaza in fiecare zi cardul si lasa-l asa.
    Pana la urma astept sa imi procesese automat alta plata sa vedem poate merge asa. Dar este destul de enervant sa intru de 2-3 ori in cont sa reactivez cardul.
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Eroare tehnică la plata prin depozit
    De Popescu Marian în forumul Adsense
    Răspunsuri: 107
    Ultimul Post: 15th March 2011, 15:46
  2. Cumpar(inchiriez) putere de procesare WinXP sau Win2003
    De sergiuliano în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 6th November 2010, 19:06
  3. Eroare Obtinere informatii plata
    De palex1988 în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3