Cine mai are invitiatie la lansarea Google Engage?
Nu as vrea sa stau toata ziua, dar as vrea sa profit de ocazie, si poate ne mai cunoastem si face2face![]()
Cine mai are invitiatie la lansarea Google Engage?
Nu as vrea sa stau toata ziua, dar as vrea sa profit de ocazie, si poate ne mai cunoastem si face2face![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am, dar nu onorez. Mi se pare inutil si deja ma cam deranjeaza mailurile trimise. Nu inteleg de ce:
Adica un mail nesolicitat trimis de ei nu poate fi considerat spam? De unde au ei adresa de mail, mai ales ca ea nu exista in prea multe locuri?Disclaimer: Acest email reprezintă o invitație la un eveniment Google deschis participanților pe bază de înscriere. Acest email nu reprezintă o vânzare a unui produs sau serviciu Google.
Si apoi, e o prostie: te invita la un eveniment ca sa folosesti niste servicii, iar ei se disculpa ca emailul nu reprezinta " o vânzare a unui produs sau serviciu Google". Pai indirect evenimentul ofera niste servicii, iar prin eveniment se promoveaza acele servicii.
Google is evil. N-am nevoie de asa ceva.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
@ Krumel:
Corect, initial ma deranja, dar a venit si prin posta, frumos ambalata, si am zis sa profit de ocazie sa ne mai vedem si noi. Mi-ar fi placut sa ne vedem.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu sunt micut nu prea am rulat bugete mari de adwords si probabil de asta nu a am primit nimic, oricum nu am timp de asta acum.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
A aplicat cineva de pe SeoPedia la Google Engage?
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
A...
"Please note we can accept US & Canada applications only."
?!?
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
@Andrei S. : L-au lansat si in Romania: https://google-engage.appspot.com/ro/
Google lanseazÄ Ăźn RomĂąnia programul Google Engage - Gandul
Google lanseaza in Romania programul pentru agentii Google Engage
Am fost acceptat astazi![]()
am vrut sa ma inscriu si eu, insa ei spun ca este un program dedicat doar agentiilor care se ocupa cu advertising online.
Sunt curios daca cei care au primit invitatii sunteti agentii sau doar webmasteri?
am si eu o intrebare: a mai primit cineva invitatii la google engage pe firma, dar firma nu detine nici un cont google? adica si google cumpara baze de date?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)