Salutare.

De cateva zile am observat ceva ciudat la incarcarea tab-ului "Billing" din contul de AdWords. In partea dreapta sus, unde ar trebui sa fie emailul contului meu, apare urmatorul email: fakeuser@google.com, iar Customer ID-ul este altul decat cel al contului meu. Pe langa astea, bara verde este o alta nuanta decat cea obisnuita, iar linkurile de pe bara nu sunt accesibile.

De cele mai multe ori, treaba asta apare ca un "flash" inainte de incarcarea paginii normale de Billing, dar mi s-a intamplat de cateva ori sa mi se incarce chiar pagina cu acest header, fara sa mai redirecteze catre pagina reala.

Pentru a surprinde "buba", va recomand sa va verificati contul si dupa ce accesati Billing, stati cu ochii pe adresa de mail in coltul dreapta sus.

Am ridicat aceasta problema si pe forumul AdWords(fakeuser@google.com - AdWords Help), dar desi se pare ca au mai patit si altii, si problema ar fi semnalata la Google, nu a venit inca un raspuns, iar headerul continua sa apara (am verificat pe 2 conturi diferite).

A mai patit-o cineva? Stie cineva care-i treaba?