Dupa testul cu anuntul magic ne intereseaza sa testam si serviciul mentionat mai sus.
Referinte despre calitatea serviciilor?
Tks
Dupa testul cu anuntul magic ne intereseaza sa testam si serviciul mentionat mai sus.
Referinte despre calitatea serviciilor?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Sincer pare ceva amatoresc, dupa parerea mea nu inspira increderedar domeniul a fost creat in 2008-11-10, eu unul nu as apela la serviciile lor.Aceasta idee a luat fiinta la inceputul anului 2007
Ultima modificare făcută de PhoeniXman; 12th February 2011 la 01:13.
Hai sa nu fim rautaciosi, cu "nu cred" "nu pare", pana nu testam efectiv. OK?
Greseala mea e ca nu am mai facut update la postul din 2009.
Clientul meu a apelat de 2-3 ori la serviciul respectiv, eu doar urmarind executia.
Ca idee, sunt (erau in 2009) destul de meticulosi si rapizi si probabil voi mai apela la ei pentru clienti cu "buget redus".
Mi se spunea 1nesco
e firma romaneasca .... nu faceti afaceri cu romani....
E vreo problema si cu firma mea?
Mi se spunea 1nesco
Offtopic
Daca toti am avea gandirea asta nu ar mai avea nimeni de munca.
Ontopic
Nu inteleg ce va alarmati cu postarea de anunturi pe cat mai multe site-uri. Chiar daca ai postat si pe 1000 de site-uri de anunturi acestea sunt valabile marea majoritate 30 de zile dupa care sunt sterse,deci o sa mai ramani cu vreo 50 dupa 3 luni si trebuie sa o iei de la capat.
Este o metoda eficienta de promovare, eu am folosit-o si functioneaza bine (in cazul meu, vanzari de expresoare)
Ce nu au inteles multi este ca din cele 1000 site-uri de anunturi 90% au un trafic nesemnificativ si o pozitie foarte proasta in google iar clientii de regula vin din cateva (20-30) site-uri bune.
Eu as face un top 30 site-uri de anunturi si as publica anunturi doar pe acestea, defapt asta fac......doar ca m-am limitat la vreo 10 site-uri
Ultimul post a fost acum aproape 2 ani. Hai sa nu mai facem bump-uri la thread-uri vechi. Ce zici?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)