Salut, am intrat pe acest site ( http://www.onlinegames.net ) si cand dai click pe un joc , apar pt 10 secunde reclame adsense dupa care dispar si apare jocul. este voie sa faci asa ceva?
Salut, am intrat pe acest site ( http://www.onlinegames.net ) si cand dai click pe un joc , apar pt 10 secunde reclame adsense dupa care dispar si apare jocul. este voie sa faci asa ceva?
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
eu zic ca e voie. nu te obliga nimeni sa tii reclamele pe un site 24 din 24 ore. daca omul vrea sa le arate doar 10 secunde si apoi sa dispara e problema luiisi da seama ca daca nu primeste atunci click pe reclame nu va primi nici mai tarziu si pana la urma... pagina pe care apar reclamele are continut si respecta TOS-ul.
ms pt raspuns,sper sa fie cum zici tu si sa nu incalce TOSul, alte opnii?
Asa fac si MochiAds de mult si pana acum nu i-a banat.
Dupa parerea mea, daca nu te obliga in nici un fel sa dai click pe reclama, nu incalca TOS-ul. Daca de exemplu te-ar pune sa dai click pe reclama ca sa poti accesa jocul, ar fi cu totul altceva... asa e doar un ad placement poate putin dezobisnuit, dar in acelasi timp si ingenios![]()
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Nici eu nu cred ca incalca TOS-ul, pentru ca afiseaza reclamele intr-o pagina normala, cu continut, chiar daca dupa 10 secunde face redirect. Daca era o pagina goala, doar cu reclamele, era altceva.
Daca redirectul e cel care te sperie poti sa renunti la el si sa pui un buton undeva sub reclame cu "Play the game!". Chiar cred ca ar mari rata de conversie.
Si ca sa nu para o pagina proiecata special pentru a afisa reclame (ceea ce e interzis in TOS) poti sa adaugi in partea de jos o scurta descriere a jocului, sau instructiunile de joc, sau un script de user comments/ user ratings.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
multumesc tuturor pentru raspunsuri, butonul cu "Play the game" este la unele jocuri insa majoritatea userilor au senzatia ca lipseste jocul.Cred ca este mai eficienta metoda cu redirect.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)