Pana acum, din toata experienta mea, este cel mai bine platit click personal.Xperts. ro 548 1 0.2% $6.15 $3.37
Voi ati avut vreun click peste 3.37 ?
Pana acum, din toata experienta mea, este cel mai bine platit click personal.Xperts. ro 548 1 0.2% $6.15 $3.37
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
yeah, din greseala, 35$ pe un click(au fost doua click-uri), keyword din categoria turism - dureros...
35 USd ? pentru un cl]Postat în original de Bruzli @ Jan 18 2006, 10:10 AM) [post=9239
yeah, din greseala, 35$ pe un click(au fost doua click-uri), keyword din categoria turism - dureros...
[/QUOTE]
35 USd ? pentru un click ? Moamaaaa ..![]()
Credeam ca e 35 de centi, dupa ce s-a dat click am vauzut, anyway cam alea sunt costurile pentru prima pagina la cuvintele cheie importante din turism, iar liderii expedia, orbitz, cheapseats, cheaptickets, onetravel, travelnow platesc.
Pentru turism e mai rentabil tot felul de metode alternative, sisteme de afiliere...
La mine cel mai "bun" click cred ca a fost pe undeva pe la 1.7 USD. Poate cu noua versiune... mai bogata in content... o sa]Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 18 2006, 11:35 AM) [post=9236
Pana acum, din toata experienta mea, este cel mai bine platit click personal.
[/QUOTE]
La mine cel mai "bun" click cred ca a fost pe undeva pe la 1.7 USD. Poate cu noua versiune... mai bogata in content... o sa creasca pretul click-ului![]()
Heh, am inteles gresit - voi ati castigat pe click, eu am platit pe click.![]()
Cred ca ideea era doar sa aflam cam care ar fi cel mai rid]Postat în original de Bruzli @ Jan 18 2006, 02:28 PM) [post=9255
Heh, am inteles gresit - voi ati castigat pe click, eu am platit pe click.
[/QUOTE]
Cred ca ideea era doar sa aflam cam care ar fi cel mai ridicat CPC pe care-l da google.
Cel mai ridicat e 100Postat în original de miromulus @ Jan 18 2006, 01:05 PM) [post=9256
Ideea era sa aflu cel mai ri]
Cred ca ideea era doar sa aflam cam care ar fi cel mai ridicat CPC pe care-l da google.
[/QUOTE]
Cel mai ridicat e 100
Ideea era sa aflu cel mai ridicat, dar castigat de noi![]()
Ai idee si pe ce cuvinte sau domeniu de activitate? Ca asta e partea cea ma]Postat în original de Cristian Mezei @ Jan 18 2006, 04:02 PM) [post=9260
Cel mai ridicat e 100
[/QUOTE]
Ai idee si pe ce cuvinte sau domeniu de activitate? Ca asta e partea cea mai interesanta a topicului.![]()
Ca sa intelegi Adsense, tre sa intelegi Adwords, si mai ales partea asta.Postat în original de miromulus @ Jan 18 2006, 02:34 PM) [post=9261
Ideea era ca un click de 4-5 USD este foarte bine cotat si vroiam sa stiu cati ]For example, a new advertiser paying in USD can activate their AdWords account with just US$5.00, and can then choose a maximum cost-per-click (CPC) from US$0.01 - US$100.
Ai idee si pe ce cuvinte sau domeniu de activitate? Ca asta e partea cea mai interesanta a topicului.
[/QUOTE]
Ca sa intelegi Adsense, tre sa intelegi Adwords, si mai ales partea asta.
Ideea era ca un click de 4-5 USD este foarte bine cotat si vroiam sa stiu cati din voi au mai avut asa ceva.For example, a new advertiser paying in USD can activate their AdWords account with just US$5.00, and can then choose a maximum cost-per-click (CPC) from US$0.01 - US$100.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)