Am atasat o imagine cu situatia in care ma aflu. Imi puteti da niste sfaturi de a scadea CTR-ul, pentru ca mi se pare cam mare. Multumesc anticipat![]()
Am atasat o imagine cu situatia in care ma aflu. Imi puteti da niste sfaturi de a scadea CTR-ul, pentru ca mi se pare cam mare. Multumesc anticipat![]()
Si ce daca e mare,nu vad care e problema. Reclamele se pun in locuri foarte vizibile,de ce sa le ascunzi.
Numai sa ai si continut pe paginile respective.
Exista vreo recomandare de la G pentru a nu depasi un anumit procent de clickuri ?
Continut am, nu e problema...
Citisem mai demult ca daca ai CTR mare .. ii de rau![]()
Nu e mare, am si eu niste unitati care au cam acelasi CTR cam 11-12%...
Nu patesti nimic,pastreaza secretul amplasarilor unitatilor
))
Hai ca esti tareToata lumea se chinuie sa creasca ctr-ul si tu te plangi ca e prea mare... Pe langa bani mai multi, nu vad cu ce ar putea sa te afecteze. Plus ca nu este relevant la 50 de impressions. Uita-te la valoarea pentru toata luna, si daca e sub 20% stai linistit.
Nu mi se pare mare deloc, dar daca vrei sa scazi ctr mareste numarul de impresii si o sa scada el.
Hai ca-i tare
Atata timp cat ai continut de calitate pe site si nu dai click pe propriile reclame eu zic ca e ok.
Ultima modificare făcută de loco; 4th November 2008 la 16:35.
Eu am ctr 5% poate că dacă e mult prea ridicat, cam 20% posibil să se ia gugăl.. dar nu am întâlnit cazuri.
Multumesc mult de raspunsuri![]()
cel mai mare ctr care l-am facut a fost in jur la 80% , insa aici nu vorbesc de medie si iti spun sigur ca n-o comentat google nimic![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)