Acest pagina din site gamescene.com/Block_And_Roll.html incalca TOS-ul Adsense plasand imagine langa ad unit-ul 300x250 ?
Acest pagina din site gamescene.com/Block_And_Roll.html incalca TOS-ul Adsense plasand imagine langa ad unit-ul 300x250 ?
nu incalca tos pentru ca e imaginea langa, fiindca sunt clar delimitate prin linia verticala dintre ele. cred ca incalca insa termenii prin plasarea cuvintelor "SPONSORED LINKS" deasupra reclamei.
Ultima modificare făcută de meetzah; 19th June 2008 la 14:01.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Acest site este dat ca exemplu in mailul primit de la Google Adsense Inside prin care ni se prezinta acest site ca exemplu de poveste de succes.
Din contra,in TOS zice ca este voie sa scrii SPONSORED LINKS sau PUBLICITATE sau LINKURI SPONSORIZATE.
Chestia cu sponsored links ajuta vizitatorul sa delimiteze clar reclama de imaginea de langa.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Acea pagina nu incalca cu nimic TOS-ul Adsense.
Imaginea e separata de anunturile google.
In TOS google iti recomanda sa scrii SPONSORED LINKS deasupra anunturilor.
da, am recitit cu atentie TOS-ul Adsenense Romania si aveti dreptate.
greseala mea![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)