Buna seara.
As dori sa va intreb daca urmatorul exemplu de plasare a anunturilor prin G Adsense incalca TOS-ul Exemplu
Ma refer la acea reclama care apare pe mijlocul blogului.
Va multumesc.
Buna seara.
As dori sa va intreb daca urmatorul exemplu de plasare a anunturilor prin G Adsense incalca TOS-ul Exemplu
Ma refer la acea reclama care apare pe mijlocul blogului.
Va multumesc.
Din cate stiu eu nu cred ca incalca nici o regula atata timp cat reclama respectiva nu se suprapune cu reclamele adsense.
EDIT: Nu am obs. ca reclamele din adsense sunt in acel floating div, se pare ca incalca regulamentul din cate am citit eu aici:
https://www.google.com/adsense/suppo...&answer=105955
Ultima modificare făcută de sourcer; 5th October 2009 la 01:08.
Bla bla bla...
Pai nu era vorba de suprapunere ca doar este o reclama tot de la Adsense numai ca ma gandeam daca nu cumva faptul ca te "obliga" oarecum sa o inchizi ca sa poti vedea continutul paginii, nu ar fi o incalcare a regulilor.
L.E.
Deja nu mai inteleg nimic din ce am citit acolo.
Adica iti permite sa pui reclame intr-un div, "peste" continut dar totodata nu permit floating-boxurile
"However, publishers are permitted to use scripts which allow users to close the ad unit by clicking on a box. Also, to allow scrolling, publishers may place ads in a static frame while the primary content of the site is in a secondary frame."
"Some examples of unacceptable modifications include:
* Placing Google ads in a "floating box" in which ads scroll, hover, or expand over the webpage"
Poate cineva sa explice mai clar?
Ultima modificare făcută de sht3fu; 5th October 2009 la 01:14.
Am scris un EDIT mai sus, nu stiu daca ai apucat sa il citesti.
Se pare ca poti sa inchizi fereastra cu reclama dar nu ai voie sa pui reclama intrun div care este peste continutul site-ului.However, publishers are permitted to use scripts which allow users to close the ad unit by clicking on a box.
Some examples of unacceptable modifications include:
Placing Google ads in a "floating box" in which ads scroll, hover, or expand over the webpage
Bla bla bla...
Eu o inteleg total pe dos fata de ce ziceai mai sus.
Adica poti pune in acel div reclama cu conditia sa oferi posibilitatea de inchidere a ei.
Si nu poti pune in floating-boxuri care se maresc sau ofera posibilitatea de a face scroll "in ele"
"Also, to allow scrolling, publishers may place ads in a static frame while the primary content of the site is in a secondary frame." Si asta la ce se refera?
Nu cumva la acel div de care ziceai?
Tu intelegi pe dos pentru ca vrei sa intelegi pe dos.
Scrie clar
Some examples of unacceptable modifications include:
Placing Google ads in a "floating box" in which ads scroll, hover, or expand over the webpage
Deci da, incalca.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Din ce citesc eu acolo inteleg ca nu ai voie sa pui reclame in "floating box" care este peste continut, ma refer la acel "hover".
Poate nu inteleg eu bine, totusi sa mai asteptam si o alta parere.
Bla bla bla...
Nu e nevoie de alte pareri, asa cum s-a spus mai sus, site-ul incalca TOS-ul.totusi sa mai asteptam si o alta parere.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
incalca TOS-ul![]()
Clar incalca TOS-ul, scrie clar ca nu ai voi sa le pui in pop-up, pop-under si neamurile lor.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)