Rezultate 1 la 10 din 38

Subiect: Nesimtire neogen

Afișare hibrid

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

eu primesc banii de la neogen in maxim 2 saptamani, nu ca ii pup in cur dar pana acum s-au dovedit seriosi

2. tot vorbiti ca poate scade euro, asta inseamna ca habar nu aveti cum functioneaza neogen si doar vorbiti ca sa va aflati in treaba.

cine lucreaza cu neogen stie ca in momentul in care apasa cere plata, plata aia trece in pending si suma e atat in lei cat si in euro, la cursul zilei cand sa facut plata. Paote sa ajunga euro 1 leu, daca au sa va dea 100 ron tot 100 ron o sa va dea si mai putin.

Deci aberatii fara sa aveti cunostinte despre ce e vorba.

Iulian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

LOL, nu te supara dar tu ai spus o mare aberatie. Lucrez cu neogen de aproximativ 2 ani, suma pe care o ai in curs de plata nu este fixa, zilnic are fluctuatii in functie de cresterea sau scaderea euro si nu o spun doar sa ma aflu in treaba, crede-ma ca stiu ce spun. Acum jumatate de an sau cand a fost caderea aia foarte mare a euro, mi-au amanat plata cu vreo 2 saptamani peste termen si in tot acel timp am pierdut in jur de 500 de mii.

Este si normal, dupa parerea mea, pentru ca ei lucreaza cu euro, nu in lei ca sa ceri 2 mil fix, ci ceri 100 euro si automat iti arata si in lei suma respectiva, in functie de cursul BNR.

Citat Postat în original de haotik Vezi Post
    eu primesc banii de la neogen in maxim 2 saptamani, nu ca ii pup in cur dar pana acum s-au dovedit seriosi

2. tot vorbiti ca poate scade euro, asta inseamna ca habar nu aveti cum functioneaza neogen si doar vorbiti ca sa va aflati in treaba.

cine lucreaza cu neogen stie ca in momentul in care apasa cere plata, plata aia trece in pending si suma e atat in lei cat si in euro, la cursul zilei cand sa facut plata. Paote sa ajunga euro 1 leu, daca au sa va dea 100 ron tot 100 ron o sa va dea si mai putin.

Deci aberatii fara sa aveti cunostinte despre ce e vorba.
    Ultima modificare făcută de Iulian00; 17th June 2008 la 18:59.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La nesimtire :)
    De Robert în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 27th February 2009, 13:49
  2. cu nesimtire
    De psaico în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 18th January 2009, 01:03
  3. Nesimtire...
    De Nica Cristian în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 25th June 2008, 11:59
  4. nesimtire www.afternight.ro
    De lixor în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th March 2007, 22:22
  5. Nesimtire
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 8th March 2006, 06:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •