Ar trebui sa ne dai mult mai multe amanunte !
Cum adica esti o amenintare ?
Ce continea acel site de a fost banat ?
Ar trebui sa ne dai mult mai multe amanunte !
Cum adica esti o amenintare ?
Ce continea acel site de a fost banat ?
Contul a fost banat. Site-ul era cu jocuri. Mesajul primit de la google a fost:Si contul banat a fost facut pe site-ul pe care vreau sa pun din nou adsense. Daca pun un cod, se afiseaza reclamele. Dar poate verifica google si sa-mi baneze si contul nou ?Cod:Analizînd recent înregistrarile noastre, am constatat un risc considerabil generat de contul dvs. AdSense pentru agentii nostri de publicitate AdWords. Deoarece mentinerea contului în reteaua noastra de editori le poate aduce în viitor daune financiare agentilor nostri de publicitate, am hotarît sa va dezactivam contul.
clicuri care nu realizau conversii...sau clicuri la greu si nu aduceau nici un fel de profit pentru cei care foloseau adwords...
Adica google castiga intodeauna !
Eu chiar nu-i inteleg pe unii advertiseri : daca fac reclama la piese de schimb pentru tractoare , se asteapta cumva ca cei care dau click pe anuntul lor , sa-si cumpere tractor la mana a doua ( sau a cata o fi ) , numai ca sa cumpere o piesa de schimb de la ei ?
Mai aparea reclama aia la dinu patriciu in the news : chiar se asteapta google sa dea cineva click pe ea ca sa afle ca patriciu se scarpina la c0a*e cat e ziua de mare si isi rade in barba ca a ajuns miliardar fara sa plateasca taxe si impozite ?
Adsense are in general numai reclame toante , si nu vad pe cineva sa dea click pe un anunt de genul " gica si-a luat masina " : daca si-a luat masina atunci sa fie sanatos !![]()
Sper ca nu am fost offtopic , dar pe mine google m-a banat cand aveam 386 $ , bani facuti cinstit , fara smecherii !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)