Am fost banat de google pe motiv ca sunt o amenintare, iar acum mi-am facut alt cont cu alt ip, alt nume, alta adresa si vreau sa stiu daca pot pune reclamele adsense pe fostul site (cel pe care a fost facut contul vechi, banat).
Am fost banat de google pe motiv ca sunt o amenintare, iar acum mi-am facut alt cont cu alt ip, alt nume, alta adresa si vreau sa stiu daca pot pune reclamele adsense pe fostul site (cel pe care a fost facut contul vechi, banat).
amenintarea era a site-ului, nu a contului. deci nu, nu cred ca poti pune.
Poti pune codul pt reclame, dar daca nu ma insel, nu-ti afiseaza nimic.
Sau daca ti le afiseaza, cel mai probabil iti va bana si contul asta.
Poti pune codul fara nici o grija . Am patit si eu asa , la firma , din cauza "desteptului" de patron care l-am avut , (mi-am dat demisia de acolo acuma) , . I-am facut cont pe numele sotiei ,PE ALT SITE , si dupa o saptamana am bagat codul si pe site-urile lui
Bine ai venit pe forum blackangel32 ! Iti recomand sa pui spatiu doar dupa semnele de punctuatie, nu si inaintea lor.
Nu stiu ce sa zic despre situatia ta...
Probabil ca nu ai pus de foarte mult timp reclamele pe acel site si nu a avut cand sa verifice Google Adsense acest lucru, dar eu unul nu prea cred ca sunt agreeate domeniile care au fost ulterior banate, cu un domeniu nou poti sta fara griji, bineinteles doar daca respecti politicile programului G.A.
Contul banat a fost facut pe site-ul acesta, pe care vreau sa pun reclame. Daca pun, se vad reclamele.
poti trimite un alt site pt. aprobare, k reclama va fi afisata pe toate siteurile
Noul cont este facut pe alt site. Eu vreau sa pun pe un site, pe care a fost facut un cont adsense, care acum este banat.
Am mai spus odata ca se afiseaza. Dar daca pun reclamele o sa stie ca apar pe acel site si poate imi baneaza si contul asta
.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)