Este voie asa ceva - http://cafecigarroseblah.wordpress.c...oogle-adsense/
Ca daca da, atunci e super.
Este voie asa ceva - http://cafecigarroseblah.wordpress.c...oogle-adsense/
Ca daca da, atunci e super.
anul trecut i-am intrebat despre asa ceva pe cei de la adsense, le-am trimis un site cu background-uri speciale pt adsense, aveti raspunsul mai jos.
E adevarat ca cele din site-ul prezentat de Marius sunt mult mai "finute", dar cu adsense trebuie sa fim atenti nevoie mare:
Vă rugăm să fiţi atent când plasaţi imagini şi orice fel de
decoraţiuni lângă anunţurile Google de pe site-ul dvs., deoarece nu
este permis ca editorii AdSense să se bazeze pe metode de implementare
înşelătoare pentru generarea de clicuri.
Mai precis, cerem ca editorii să nu plaseze imagini înşelătoare
lângă anunţurile Google, să nu utilizeze imagini care par a fi
asociate direct cu anunţurile Google şi să nu atragă atenţia
vizitatorilor în mod forţat asupra unităţilor de anunţuri. Utilizarea unor
astfel de imagini / fundaluri / template-uri pot încurca utilizatorii,
pot duce la clicuri neintenţionate şi nu este permisă.
nu este permis. si eu am primit raspunsul cu "unwanted user attention" cand i-am intrebat despre o implementare asemanatoare.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Eu zic ca e si usor de facut, si legal sa faci chestii de genul
Metoda respectiva consta din 2 etape usoare:
1. faci un "chenar" pentru AdSense, cu background de o culoare solida, eventual cu o paleta de culori oarecare, mai mare decat reclama
2. setezi paleta de culori a reclamei sa se potriveasca cu chenarul facut de tine
+1 - le combini, si gata.
N-ai indemnat pe nimeni sa dea click, n-ai pus diverse chestii langa reclama sa incurajezi clickurile, pur si simplu ai facut un design in jurul reclamei care poate va ajuta utilizatorii sa observe reclama mai usor. Codul nu se schimba absolut deloc.
(parerea mea)
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
dar in acest fel atragi atentia asupra reclamelor ceea ce nu este permis.
scrie si in raspunsul lor citat mai sus.
E o chestie discutabila.să nu plaseze imagini înşelătoare
lângă anunţurile Google, să nu utilizeze imagini care par a fi
asociate direct cu anunţurile Google şi să nu atragă atenţia
vizitatorilor în mod forţat asupra unităţilor de anunţuri. Utilizarea unor
astfel de imagini / fundaluri / template-uri pot încurca utilizatorii,
pot duce la clicuri neintenţionate şi nu este permisă.
Daca o reclama text nu se potriveste designului paginii mele, bineinteles ca voi incerca sa-l fac sa i se potriveasca. Nu fac nimic decat sa pun reclama intr-un "panou" separat. Nu fortez pe nimeni sa dea click, nu atrag atentia mai mult asupra reclamelor respective ca inscriptia din coltul dreapta jos cu "Anunturi Google".
Mie mi se pare o metoda de a face pagina sa arate mai bine. Un design poate fi distrus de un text ad de 468x60 aruncat la intamplare...
Eu zic ca interdictia celor de la google se refera la ceea ce arata imaginea din atasament.
Ultima modificare făcută de thefan; 31st March 2008 la 10:57.
Sper sa ajungem la un punct comun deoarece am cumparat pachetul cu codurile si imaginile ( 4$ ) si vreau sa le implementez.
Asa ca : " ESTE sau NU ESTE VOIE sa folosesc acest tip de STILIZARE ?
NU este plasata nici o imagine langa reclama pt a fi inselatoare. Apropo https://www.google.com/adsense/stati...AdFormats.html , uitati-va jos de tot !!!!
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa trimiti un mail la cei de la Google si sa le pui problema concret (sa trimiti si linkul).
Nu stiu daca cei de pe forum sunt in masura sa decida ce va crede Google despre acest caz concret.
Merita un mail sa nu ai surpriza.
Eu nu vad nici o incalcare TOS aici.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)