Vad ca nu s-a vorbit inca despre acest subiect.![]()
Ati incercat Google Knol ?
Vad ca nu s-a vorbit inca despre acest subiect.![]()
Ati incercat Google Knol ?
Ultima modificare făcută de Voislav; 18th February 2008 la 16:08.
Pai din cate stiu eu nu a aparut inca. Doar se vorbeste ca o sa se lanseze.
un nou pas spre monopol?![]()
Pacat ca nu exista aici zambaretul ala din yahoo care se tavaleste pe jos de ras. Daca spun ca am vrut sa fac acelasi lucru prin 2005 ma crede cineva?
Sunt sigur ca nu, dar eu tot spun. Conceptul vroiam sa-l numesc Brainsharing... Si chiar ma bucur ca apare in sfarsit asa ceva. Nu stiu daca as fi reusit sa duc la bun sfarsit proiectul daca m-as fi apucat de el, dar ma simt bine sa vad ca google s-a gandit la aceasi chestie ca si mine :p
Am dovada: Va mai aduceti aminte? [Arhivă] - CHIP.RO Forum
Si era 2004, nu 2005... Stiu ca nu-i frumos sa te lauzi... dar nu m-am putut abtine :p
[edit]Da, stiu ca ma contrazic... Nu am simtit niciodata ca m-am apucat cu adevarat de proiect pentru ca atunci cand am incercat sa-l fac, am realizat ca de fapt ce am facut noi nu avea nicio legatura cu ideea originala.. iesise doar un site de tutoriale.
Ultima modificare făcută de stefan; 19th February 2008 la 00:16.
Pai ideea nu e noua sau ceva original, mai sunt cateva zeci de siteuri de astea , daca nu sute, intrebarea e cum va indexa google-si daca va favoriza google- articolele scrise de pe knol in serp?
Le va acorda aceleasi pozitii favorabile ca celor din wikipedia? Ramane de vazut.
E foarte probabil sa se intample asa cum ai spus tu @Nic. O sa fie interesant sa folosim si tool-ul acesta pentru link building.
De treaba asta cu nofollow nu m-as prea lasa impresionat :
1. In primul rand, in ultima vreme nofollow nu prea isi mai "face treaba". Am testat cu 2 pagini nou create si acum incerc inca o data pe alt domeniu cu alti factori implicati, ca sa vad exact ce si cum.
2. Wiki a introdus din cauza ca nu avea cine sa verifice tot ce se updata si foarte multi se "stergeau" intre ei. Stiu foarte bine "criza" care a avut loc acum o perioada, pana Wiki sa introduca nofollow. Nu se supara nimeni ca lasi un link atat timp cat informatia e utila, pana la urma. In plus, e nevoie de un push pentru orice e nou.
Si iata ca s-a lansat, http://knol.google.com/
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)