Vad ca nu s-a vorbit inca despre acest subiect. :rolleyes:
Ati incercat Google Knol ?
Versiune printabilă
Vad ca nu s-a vorbit inca despre acest subiect. :rolleyes:
Ati incercat Google Knol ?
Pai din cate stiu eu nu a aparut inca. Doar se vorbeste ca o sa se lanseze.
un nou pas spre monopol? :)
:)) Pacat ca nu exista aici zambaretul ala din yahoo care se tavaleste pe jos de ras. Daca spun ca am vrut sa fac acelasi lucru prin 2005 ma crede cineva? :)) Sunt sigur ca nu, dar eu tot spun. Conceptul vroiam sa-l numesc Brainsharing... Si chiar ma bucur ca apare in sfarsit asa ceva. Nu stiu daca as fi reusit sa duc la bun sfarsit proiectul daca m-as fi apucat de el, dar ma simt bine sa vad ca google s-a gandit la aceasi chestie ca si mine :p
Am dovada: Va mai aduceti aminte? [Arhivă] - CHIP.RO Forum :D
Si era 2004, nu 2005... Stiu ca nu-i frumos sa te lauzi... dar nu m-am putut abtine :p
[edit]Da, stiu ca ma contrazic... Nu am simtit niciodata ca m-am apucat cu adevarat de proiect pentru ca atunci cand am incercat sa-l fac, am realizat ca de fapt ce am facut noi nu avea nicio legatura cu ideea originala.. iesise doar un site de tutoriale.
Pai ideea nu e noua sau ceva original, mai sunt cateva zeci de siteuri de astea , daca nu sute, intrebarea e cum va indexa google-si daca va favoriza google- articolele scrise de pe knol in serp?
Le va acorda aceleasi pozitii favorabile ca celor din wikipedia? Ramane de vazut.
E foarte probabil sa se intample asa cum ai spus tu @Nic. O sa fie interesant sa folosim si tool-ul acesta pentru link building.
De treaba asta cu nofollow nu m-as prea lasa impresionat :
1. In primul rand, in ultima vreme nofollow nu prea isi mai "face treaba". Am testat cu 2 pagini nou create si acum incerc inca o data pe alt domeniu cu alti factori implicati, ca sa vad exact ce si cum.
2. Wiki a introdus din cauza ca nu avea cine sa verifice tot ce se updata si foarte multi se "stergeau" intre ei. Stiu foarte bine "criza" care a avut loc acum o perioada, pana Wiki sa introduca nofollow. Nu se supara nimeni ca lasi un link atat timp cat informatia e utila, pana la urma. In plus, e nevoie de un push pentru orice e nou.
Si iata ca s-a lansat, http://knol.google.com/