stiu pe cineva care a avut o experienta cu adsense acum 1-2 ani si s-a trezit cu contul desfintat a 2-a zi, dar era o copilarie la mijloc ... sa zic asa ctr 120% va dati seama
stiu pe cineva care a avut o experienta cu adsense acum 1-2 ani si s-a trezit cu contul desfintat a 2-a zi, dar era o copilarie la mijloc ... sa zic asa ctr 120% va dati seama
OFFTOPIC
epsilon, nu am nimic cu tine, dar ce Doamne-iarta-ma crezi ca aduce bun pe web un site ca cel pe care l-ai descris tu? poate chiar tine ocupat un domeniu bun.
haideti mai fratilor daca tot pierdeti timp sa faceti un site si sa va ocupati de el, macar sa fie unul care sa merite, de care sa poti sa fi mandru (dar poate ca tu esti mandru cu un site de manele trase de pe youtube)...![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Teoretic da, practic nu ( sti la ce ma refer). Cunosc pe cineva in situatia ta , de mai mult timp, care are si el un site cu embed youtube, si are adsense de mult timp si nu a avut probleme pana acum. In mod normal, cand compeltezi formularul la adsense iti cere un nume de site, tu poti sa bagi un alt site care nu incalca regulile iar apoi sa muti codul pe acesta.
aha ramane de meditat, momentan nu bag codu. meetzah sa sti ca ce zici tu acolo e complet aiurea! maneaua este o alta forma de exprimare muzicala si orcui nu ii plac manelele din cauza ca sunt manele probabil nu s-a gandit mult la asta. Iar daaca siteul meu cu manele mi-ar face 5$/zi as fi cel mai mandru de el sa sti. Si un om care cauta manele pe net poate e interesat de casetofoane de masini si ajunge la seller de casetofoane prin adsense ...
s-a notat. Ma declar lamurit! multumesc celor care au postat, o zi buna
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Daca google are ceva cu clipurile de pe Youtube, de ce sunt bannere adsense pe youtube?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)