Pai, tocmai... ca nu prea are youtube reclame adsense.
Pai, tocmai... ca nu prea are youtube reclame adsense.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
E, ia fi tu mai atent.Pai, tocmai... ca nu prea are youtube reclame adsense.
Pai am fost foarte atent. In afara de prima pagina si de pagina cu rezultatele search-ului, categorii si chanels eu nu am vazut adsense pe youtube. Mai exact, n-am vazut adsense pe paginile pe care sunt si clipurile.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Uite aici :
![]()
salut, stiu ca este din 2007 topicul dar am zis sa nu mai deschid unul nou.
Este voie sa pui adsense pe un site unde sunt linkuri de winamp catre posturi de radio cu manele( care probabil nu sunt legale) ?
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
In mod normal nu prea ar trebui sa fie acceptate reclamele pe pagini care au link-uri catre astfel de site-uri, dar am vazut destul de multe site-uri care inca mai au contul activ.
Imi place sa ma joc jocuri pentru copii
Eu nu te sfatuiesc sa pui adsense pe un site unde ai doar filmulete de pe youtube deoarece youtube nu este de acord cu aceasta practica.
Ca sa ma intelegi mai bine Youtube chiar incurajeaza punerea de filme de la ei pe site-ul tau prin codul de embed dar nu accepta sa il monetizezi pe seama lor (mai exact site-ul tau sa nu se bazeze doar pe filmele de pe youtube).
Iti spun toate astea deoarece si eu initial am facut la fel iar cam la 2 luni dupa ce am pus adsense pe site-ul respectiv am primit un mail de la ei prin care imi solicitau sa scot adsense de pe site, in caz contrar imi suspenda contul.
Motivul, site-ul se baza doar pe embed-uri de pe youtube iar youtube este proprietatea google.
Practic faceam bani de pe contentul lor si se pare ca asta contravine politicii youtube si implicit google adsense.
Mai ce va place sa dezgropati.. pana la urma nu se suspenda conturi pentru manele youtube -> wordpress![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)