Eu am propus celor de la google ca sa nu ia in considerare clickurile invalide , avand in vedere faptul ca eu nu am trisat in nici un fel , si nu sunt vinovat cu nimick dar pana acuma nu mi-au raspuns !
Si la neogen tot asa este , mai exact daca " iti face cineva un bine " si iti da mai mult de 10 clickuri de la o adresa de IP pe un singur anunt , iti dezactiveaza contul !
I-am intrebat " Ce vina am eu daca se intampla ca cineva sa dea mai mult de zece clickuri pe un anunt ? " si mi-au raspuns ca astea sunt regulile programului !
Cei de la Adsense nu mi-au trimis nici un raspuns , pentru ca probabil sunt ocupati sa numere banii care s-au strans din conturile dezactivate in ultima vreme !
Si eu am dat trei clickuri pe o reclama google , reclama la o banca , dar nu unul dupa altul , ci pentru ca s-a nimerit sa intru pe siteul ala cu horoscop , si am dat ca sa ma lamuresc ce si cum !
OffTopic : M-am lamurit numai dupa trei clickuri ca era o reclama mincinoasa , si de abia astept sa intre in vigoare in decembrie legea privind publicitatea mincinoasa !
Daca as sti cum sa fac , as da in judecata Google Adsense pntru ca mi-au furat 58,36 $ prin dezactivarea contului pentru ei stiu ce !![]()
![]()
Nu e vaorba de cine e vinovat si cine nu. Ideea e ca in clipa in care ai un atac de tipul asta deja esti un risc pentru AdSense. Chiar daca nu e vina ta, ei nu pot risca pe viitor sa ia banii unor advertiseri in baza unor clickuri invalide. Si atunci cea mai simpla solutie e sa te baneze pe tine. Si eu as face la fel, sa fiu in locul lor.
Publisheri sunt cu gramada, si daca nu cumva ai niste performante extraordinare, locul tau va fi luat instantaneu de alti zece. Pe cand advertiserii, oricat de mici ar fi, baga bani in sistem, deci sunt mult mai importanti.
Corect, incorect, nu stiu, dar sigur nu imi place ca dupa aproape 2 ani de AdSense inca imi mai tremura inima in jurul datii de 28, sa vad daca e linkul de payment sau eroare la logare+mailul fatal.
Plus ca acum vre-o doua luni a fost o eroare care nu te lasa sa te loghezi, vre-o 2 ore, si eram terminat, aveam la ei low $xxxx, am renuntat la slujba in decembrie anul trecut, ma si vedeam cu CV-ul in mana, tremurand pe la interviuri, pentru 400E pe luna. Am crezut ca fac infarct!
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Da, asta a fost prin iulie. De obicei eu monitorizez foarte atent fiecare site si fiecare channel si atunci am observat pe un channel, 35 impresii si cam 98 de clickuri sau ceva in genul, adica ceva foarte grosolan.
Am primit doua paymenturi de atunci si sper sa il primesc si pe asta din octombrie.
Pentru ceilalti, nu stiu ce sa zic, si eu tot aud povesti cu adsense dar stiti fiindca nu mi s-a intamplat niciodata mie , inca zic ca nu are cum sa mi se intample. Mi se pare ca am scris o data pe aici un post despre cum ai putea sa te protejezi de clickuri invalide, poate ajuta pe cineva.
Si daca sunt banat de la adsense nu e mare problema pentru mine, am si alte surse de monetizare, si daca pierd toate sursele de monetizare, iar nu e nici o problema, nu traiesc din ce castig online. Probabil asta iti da si o oarecare siguranta, dar oricum big, postul tau a fost tare amuzant. Tragico-comic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)