la mine par la fel castigurile...
dar 3% pe zi mi se pare putin... foarte putin. ai grija cum iti pozitionezi reclamele. fa niste incercari, niste teste...
la mine par la fel castigurile...
dar 3% pe zi mi se pare putin... foarte putin. ai grija cum iti pozitionezi reclamele. fa niste incercari, niste teste...
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Asta am observat si eu.. Sa speram ca odata cu scaderea temperaturii vor creste ale noastre castiguri.din adsense se castiga din ce in ce mai putin (comparand cu acum 1 an) dpmdvMai adaugam si cursul $.. care probabil va urca...
Cursul $ v-a scadea sau se va mentine la nivelul actual , in schimb or sa creasca veniturile pe care o sa le aiba google !
in general....ceea ce este si logic....cu cat traficul e mai mare...click-urile sunt mai multe deci castigi mai mult...
La mine castigurile continua sa scada. Nu mai spun ca azi de dimineata, intr-un acces de marinimie s-a gasit un amic sa imi dea vreo 40 de click-uri pe reclame.
te-a rezolvat ... si ce faci ? le spui celor de la adsense sau astepti sa vezi ?
Ce sa le spun celor de la adsense ? "Hai baieti... va invit sa imi stergeti contu!"
Nu este treaba mea sa monitorizez click-urile nevalide.
La mine s-a gasit unu sa imi dea 140 de clickuri ... astept cu sufletul la gura sa vad ce se va intamplaSper macar sa nu pierd banii de pe lunile trecute!
daca e ... pierzi tot ... si ce ma enerveaza mai mult e ca google nu poate face nimic impotriva acestor tipuri de atacuri !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)