hmm...eu cred ca exista o corelatie intre aceste lucruri...
hmm...eu cred ca exista o corelatie intre aceste lucruri...
Ultima modificare făcută de barosanu; 17th October 2007 la 14:39.
Si eu am cautat ce inseamna 950 penality , chiar si cu google , si in afara de 2 rezultate din seopedia , altceva nimic relevant !
Deci , Ce este 950 penality mai exact , si va rog frumos sa explicati in limba romana !
In alta ordine de idei , eu nu cred ca nu exista chiar nici o legatura intre cautarile din google si adwords sau adsense , avand in vedere faptul ca google este o afacere , chiar daca un pic mai speciala !
E trist ca nu au concurenta valabila deocamdata !
Ultima modificare făcută de romania inedit; 17th October 2007 la 02:04.
pe scurt ar fi Google's 950 Penalty
sau daca ai timp... 950 penalty - Google Search (pe webmasterworld.com)
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Am intrat si google imi spune ca nu exista rezultate in limba romana si ca ar trebui sa invat limba engleza in mod temeinic .
Multumesc pentru informatie !
Este o legatura pentru ca mie mi-a venit google boot in vizita imediat dupa ce am pus pe un forum nou creat reclamele de la adsense , iar cineva care a cumparat publicitate de la google pentru siteul lui , nou creat , a fost indexat la o zi diferenta !
Cam ciudata indexarea asta , plus ca a primit pagerank 2 dupa numai 2 luni , desi nu avea asa multi vizitatori , ca sa nu zic aproape deloc !
Eu astept ca yahoo sa faca mutarea in Romania , am inteles ca or sa vina din 2008 !
1. Indexarea intr-o zi nu mai e un miracol, e ceva aproape normal. A mai avansat si GoogleTrebuie doar sa ai un link bunicel catre site-l tau.
2. E normal ca bot-ul sa vina imediat dupa inserarea reclamei, vine sa vada ce continut ai ca sa stie ce reclame sa bage. Plus ca Google a admis ca media-botul si google-botul au cache-ul comun, ceea ce e si logic, de altfel, de ce sa vina de 2 ori.
3. Yahoo nu face fata nici in US, daca ar fi fost ca Google, o pagina goala cu search-ul in mijloc, fara serviciile conexe, ar fi dat kix de mult. Asa e mai mult un portal.
Ideea e daca e vre-o legatura intre pozitia in SERP's si faptul ca ai sau nu AdSense.
Recitind postul initial ma gandesc ca nu cumva Google sa considere schimbarea de cod AdSense ca o vanzare a site-ului, sau ca o schimbare cu motive dubioase (gen evitarea smartpricingului, click f raud sau ceva de gen) si sa fi ridicat un flag in sistem ceea ce putea duce la o penalizare.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Pai ad-urile sint inca. Click-urile pe care le iau sint platite asemanator. Faza e ca site-ul nu mai iese la acel cuvant cheie.
E posibil sa fi avut, intamplator, concurenti care s-au miscat mai repede decat mine, si am disparut din top 500 la cautarea respectiva.
Cam dubios.
Butelie, rezultatele trebuiau sa fie in engleza, nu romana.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Site-ul a revenit mai bine decat credeam. Pe locul 9, azi.
Blogspotul, caci despre un blogspot era vorba, avea aceeasi descriere cu inca alte 4-5 site-uri.
Defapt, altii si-au insusit-o, iar el neavand putere a fost penalizat. Am modificat-o si acum e pe 9.
Sa vedem cat il tine acolo...
ps: intre timp rezultatele la cautarea respecitva e 1,960,000.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
krumel despre ce descriere este vorba?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)