hmm...eu cred ca exista o corelatie intre aceste lucruri...
Versiune printabilă
hmm...eu cred ca exista o corelatie intre aceste lucruri...
Si eu am cautat ce inseamna 950 penality , chiar si cu google , si in afara de 2 rezultate din seopedia , altceva nimic relevant !
Deci , Ce este 950 penality mai exact , si va rog frumos sa explicati in limba romana !
In alta ordine de idei , eu nu cred ca nu exista chiar nici o legatura intre cautarile din google si adwords sau adsense , avand in vedere faptul ca google este o afacere , chiar daca un pic mai speciala !
E trist ca nu au concurenta valabila deocamdata !
pe scurt ar fi Google's 950 Penalty
sau daca ai timp... 950 penalty - Google Search (pe webmasterworld.com)
Am intrat si google imi spune ca nu exista rezultate in limba romana si ca ar trebui sa invat limba engleza in mod temeinic .
Multumesc pentru informatie !
Este o legatura pentru ca mie mi-a venit google boot in vizita imediat dupa ce am pus pe un forum nou creat reclamele de la adsense , iar cineva care a cumparat publicitate de la google pentru siteul lui , nou creat , a fost indexat la o zi diferenta !
Cam ciudata indexarea asta , plus ca a primit pagerank 2 dupa numai 2 luni , desi nu avea asa multi vizitatori , ca sa nu zic aproape deloc !
Eu astept ca yahoo sa faca mutarea in Romania , am inteles ca or sa vina din 2008 !
1. Indexarea intr-o zi nu mai e un miracol, e ceva aproape normal. A mai avansat si Google :) Trebuie doar sa ai un link bunicel catre site-l tau.
2. E normal ca bot-ul sa vina imediat dupa inserarea reclamei, vine sa vada ce continut ai ca sa stie ce reclame sa bage. Plus ca Google a admis ca media-botul si google-botul au cache-ul comun, ceea ce e si logic, de altfel, de ce sa vina de 2 ori.
3. Yahoo nu face fata nici in US, daca ar fi fost ca Google, o pagina goala cu search-ul in mijloc, fara serviciile conexe, ar fi dat kix de mult. Asa e mai mult un portal.
Ideea e daca e vre-o legatura intre pozitia in SERP's si faptul ca ai sau nu AdSense.
Recitind postul initial ma gandesc ca nu cumva Google sa considere schimbarea de cod AdSense ca o vanzare a site-ului, sau ca o schimbare cu motive dubioase (gen evitarea smartpricingului, click f raud sau ceva de gen) si sa fi ridicat un flag in sistem ceea ce putea duce la o penalizare.
Pai ad-urile sint inca. Click-urile pe care le iau sint platite asemanator. Faza e ca site-ul nu mai iese la acel cuvant cheie.
E posibil sa fi avut, intamplator, concurenti care s-au miscat mai repede decat mine, si am disparut din top 500 la cautarea respectiva.
Cam dubios.
Butelie, rezultatele trebuiau sa fie in engleza, nu romana.
Site-ul a revenit mai bine decat credeam. Pe locul 9, azi.
Blogspotul, caci despre un blogspot era vorba, avea aceeasi descriere cu inca alte 4-5 site-uri.
Defapt, altii si-au insusit-o, iar el neavand putere a fost penalizat. Am modificat-o si acum e pe 9.
Sa vedem cat il tine acolo...
ps: intre timp rezultatele la cautarea respecitva e 1,960,000.
krumel despre ce descriere este vorba?