Daca un site ar avea un trafic mediu de 100.000 de vizitatori zilnic, trafic cat de poate de natural nu generat prin SEO SPAM, ar putea aduce lejer 10.000 euro/luna doar din adsense. Verificati daca nu ma credeti pe cuvant![]()
Daca un site ar avea un trafic mediu de 100.000 de vizitatori zilnic, trafic cat de poate de natural nu generat prin SEO SPAM, ar putea aduce lejer 10.000 euro/luna doar din adsense. Verificati daca nu ma credeti pe cuvant![]()
Sintagma de "trafic cat se poate de curat" nu cred ca exista la nivelul ala. Pentru ca, avand o autoritate mare e posibil sa rankezi in multe locuri doar din cauza asta, nu pentru ca ai chiar o pagina utila. De exemplu pe .ro forumul softpedia iese la multe cautari la care... n-ar prea tb sa iasa. La fel digital point de exemplu sau chiar wikipedia cand mai iese in fata cu articole "ciot".
Eu nu sunt de acord.
Eu spun altfel. Daca un website are 100.000 vizitatori zilnic, face 10.000 euro pe luna doar din Adsense, indiferent cat de prost este traficul (fara IP-uri de US sau UK), insa sa fie organic. Cu conditia sa fie super optimizat dpdv Adsense, si sa ai un CTR de 10% sau prin zona aia.
Daca il ai trafic de calitate (US + UK) faci cel putin triplu.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)