Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 32

Subiect: Multumesc prietenilor mei....

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    38

Implicit Multumesc prietenilor mei....

Dupa cum spuneam, multunesc prietenilor mei, care nu au scutit nici o secunda din pretiosul lor timp, ajutandu-ma cu toate puterile sa primesc urmatorul mai de la Google:

Bună ziua Vinatoru Mihai Adrian,

Ne-a atras atenţia faptul că au fost generate clicuri şi/sau impresii
    incorecte pe anunţurile Google din site-urile dvs. Din acest motiv,
    v-am dezactivat contul Google AdSense. Trebuie să ínţelegeţi că acesta
    a fost un pas necesar pentru a proteja interesele agenţilor de
    publicitate AdWords

.......

Cu stimă,

Echipa Google AdSense
    Pentru linistea sufleteasca a celor care si-au dat silinta sa se ajunga aici, adica prietenilor mei adevarati, care sper sa ma auda/citeasca prin intermediul Seopedia... numai bine

Sfat: nu contati pe AdSense pentru intretinerea financiara a sitului vostru.
    Sfat 2: nu mai spuneti nimanui ce situri aveti in portfoliu.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    35

Implicit

nu stiu , mie mi se pare ca pe cat de mare e Google pe atat de lipsita de profesionalist e compania. Pai cum e posibil sa-ti dezactiveze contul pentru unui ca unui nebun i s-a facut pofta sa dea clicuri la greu sau un "amic" are necaz pe tine ? Ei fiind cei mai tari trebuiau sa gaseasca o solutie sa rezolve astfel de probleme. Si in plus stiu cu siguranta ca nu sunt corecti, au banat e e-oferta pentru asa ceva..ei bine daca eu in seara asta ma apuc sa dau 200 de clicuri pe SP, pun pariu ca lor nu le dezactiveaza contul.

Eu cred ca se poate gasi o solutie, dar nu se doreste acest lucru
    :)

trask este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th August 2007
    Posturi
    97
    Putere Rep
    32

Implicit

nu ma mira, sunt multi care au patit asta. Nu pot sa inteleg cum de toate creierele alea dotate din echipa Adsense nu au gasit pana acum o solutie.
    un caz celebru: richtwinpoortwin.com/banned-from-google-adsense-lost-200000.html

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    45
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

meetzah imi pare rau sa aud asta

Din pacate si eu sunt convinsa ca the big people sunt tratati altfel. Cand un forum urias castiga cateva zeci de mii de USD pe luna, imi imaginez cat castiga The Big G pe tema asta. Si un asemenea publisher va avea mereu atentia necesara daca s-ar intampla asa ceva.

Eu am renuntat sa ma bazez pe Google de ceva timp. Am castigat groaznic de putin. Incerc acum text link ads si am in 4 luni 2 cecuri: 160 USD si 190 USD. (am setat sa vina cec la peste 100, de aia sunt atat de putine). Si luna asta am in sfarsit 100 USD plus, daca reusesc sa termin luna cu peste 100 e posibil sa am cate un cec pe luna. Nu este urias, dar aceleasi situri care in Adsense mi-au adus 100 USD in 8 luni, imi aduc aproape 400 in 4 luni. Asa ca e clar in care cos imi pun de acum ouale so to say ... In astea 4 luni am deja bani facuti pentru 2 licente IPB. E bine, ca nu le platesc din banii mei de "buzunar".

Ai incercat TLA? Vezi poate ai si tu rezultate. Adsense este tot mai "weird". Plata pe click este tot mai mica .. sunt satula de clicks de 1 cent ... si cel putin pe siturile de tech nici gaia (nu online) nu iti mai da click.

Iar faza cu "prietenii" de care vorbesti .. de toata cacao intradevar. Pacat de munca ta. Daca insa ai reusit sa castigi ceva pe adsense, poti face un ban si pe alte sisteme. Ca nu e Google the end of the world.

Am mai citit pe alte comunitati mari (de genul celor care poate nu ar fi banate atat de usor ) ... SP, DP, NP threads de genul asta .. si multi si-au gasit fericirea in alte sisteme de revenue. intr-un fel .. orice sut e un potential pas inainte.

Vezi daca poti face un "appeal". Cu un limbaj exagerat de atent si de ingrijit. S-a intamplat sa se faca "restore" de conturi in unele cazuri ...

Bafta multa

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    50

Implicit

Imi pare sincer rau de tine, ar trebui sa aplici pentru reinstate dar oricum nu te baza pe asta....
    De cat timp erai cu cei de la adsense?

problema cu adsense e ca daca vrea cineva cu adevarat sa te baneze atunci te poate bana, si nu ma refer aici ca un nebun se apuca sa dea clickuri, de obicei asta nu duce la ban imediat, ci in momentul in care apar o multime de clickuri invalide provenind de la 4-5 ip uri diferite, atunci apar emailuri de genul....
    Asa ca daca ai un adversar care chiar vrea sa te baneze el vorbeste cu 3-4-5-6 prieteni si dau toti clickuri atunci esti terminat. E usor sa le demonstrezi ca un ip ti a dat clickuri fraudulente dar in momentul in care sunt mai multe ip uri o sa ai dificultati.

Cea mai secure metoda dupa parerea mea e sa iti verifici la 2-3 ore contul adsense si in momentul in care apar neregularitati sa scoti adurile de pe paginam dar asta e foarte stresant.

Oricum atata timp cat nu castigai o groaza din adsense si nu aveai mfa-uri, o sa gasesti alternative de publicitate care se apropie cat de cat de adsense.

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    38

Implicit

Din pacate pentru ro nu prea ai variante. Insa pentru ca se tot intampla treaba asta, poate ar trebui sa discutam mai mult (si in detaliu) si despre variante de monetizare a vizitatorilor. Si aici nu ma refer doar la ad-uri.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    38

Implicit

Am pierdut in total putin peste 3000 USD, banii pe 3 luni: mai, iunie si iulie. pe mai si iunie checurile sunt deja la banca depuse dar sunt sigur ca nu o sa mi se mai dea banii pe ele. cecul pe iulie nu am apucat sa-l mai primesc.

Asa ca daca ai un adversar care chiar vrea sa te baneze el vorbeste cu 3-4-5-6 prieteni si dau toti clickuri atunci esti terminat. E usor sa le demonstrezi ca un ip ti a dat clickuri fraudulente dar in momentul in care sunt mai multe ip uri o sa ai dificultati.
    nic, ai dreptate. asta e cel ami periculos si de cele mai multe ori nu ai cum sa te feresti de asa ceva in mod eficient. pe de o parte cica sa nu iti baci click-loggere dar au pretentia sa le spui cand ti se pare ceva suspect. macar daca ti-ar arata in contul de adsense IP-urile de unde s-au dat clikuri, sa nu stai ca nebunu` sa cauti prin loguri....
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    45
    Posturi
    213
    Putere Rep
    34

Implicit

Holy mother of Christ .. astia erau bani seriosi. Ufff ... poate poti sa cash-ui cec-urile in cauza .. sau naiba stie daca nu le suspenda astia. Raman pe ideea ca ai mari sanse si pe alt sistem. Daca pe adsense ai castigat atat de bine, sunt convinsa ca nu vei avea probleme. BAFTA iti doresc

webmastersor Guest

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    pe mai si iunie checurile sunt deja la banca depuse dar sunt sigur ca nu o sa mi se mai dea banii pe ele. cecul pe iulie nu am apucat sa-l mai primesc.
    Eu iti spun ca ai sanse sa ii primesti daca deja cecul a fost depus la banca cu cel putin cateva zile inainte sa fie inchis contul. Am citit pe un forum in limba engleza o situatie asemanatoare cu a ta si, chiar daca i se blocase contul, a primit banii pe ultimul cec primit si depus la banca. Nu a primit banii doar pe suma din luna curenta.

Incearca poate reusesti sa restabilesti contul. Bafta

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    38

Implicit

de restabilirea contului nu cred ca mai poate fi vorba. am primit raspunsul la contestatie, care este tot negativ. de atunci nu am mai primit nici un raspuns, desi le-am scris de mai multe ori. o sa incerc totusi la banca, desi la ei pe site scrie clar ca nu se mai dau banii. am checurile pe mai si pe iunie depuse.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. multumesc pentru cont
    De IRQ în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 17th October 2008, 16:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •