Am observat ca incepand de azi s-a schimbat design-ul lui trafic.ro si in dreapta apar reclamele la Adsense - asta e chiar tare - nu le ajung veniturile din reclamele netbridge? Chiar asa le surade sa obtina bani de la Adsense?
Am observat ca incepand de azi s-a schimbat design-ul lui trafic.ro si in dreapta apar reclamele la Adsense - asta e chiar tare - nu le ajung veniturile din reclamele netbridge? Chiar asa le surade sa obtina bani de la Adsense?
Cred ca e o idee buna. Nu neaparat pentru ei cat pentru faptul ca multe firme mici isi verifica zilnic situatia din trafic si o sa devina constienti de existenta adsense/adwords. At least I hope so
Probabil sunt doar sperante insa vad ca AdSense e pe piata noastra neoficial de aproape 4 luni si oficial de vreo 2 insa, in afara unui comunicat de presa si 2 articole in ziare financiare, nu am vazut nici un fel de promovare a serviciului.
Cateodata nepromovarea unui produs sau serviciu, e in sine o metoda de promovare!
Oricum, ce promo mai bun le trebe decat discutiile din forumurile de specialitate si milioanele de ads-uri afisate zilnic de publisheri
Legat de trafic.ro... Era de asteptat sa vedem si la ei adsense. Nu m-ar mira deloc daca Boom, Arbomedia, Adevolution si de ce nu Neogen, ar afisa si ele in loc de inhome-uri, ads-urile google.
Din ce stiu eu, divizia de reclame a neogen da din colt in colt. Cel putin asa a razbatut de la ultima lor initiativa (Blogaria)
Vis-a-vis de neogen si google:
comanescu.hotnews.ro/ymterviu019-calin-fusu-neogen-despre-cum-face-el-bine-oamenilor.html
e mult mai urat acu, imi placea mai mult, era mai serios.. le-a aruncat acolo plosc si gata.. si meniu de jos sux, stiri si langa site-uri noi.. cum dreq la cat de obosit am crezut ca sunt stiri noi...
nasol..
aurel ms de link ala, interesant interviul.
ca sa nu mai deschid alt thread va anunt ca si antena3.ro foloseste adsense.
poate ca webmasterul lor vrea sa puna un ban la ciorap sau poate lui voiculescu i-a scazut averea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)