Dupa ce saptamanile trecute am avut un boom in $/click, de vreo 5 zile am ajuns in aceeasi ipostaza, ca cea a initiatorului acestui topic. A mai patit cineva la fel ??
Si eu am ajuns sa am pe site-uri straine, cam 5-7 centi pe click...
Cand pana acum 1 sapt. (de luni de zile), aveam $30 - $50 / click.
Nu am facut nici macar o schimbare. Ba culmea, traficul meu s-a dublat, deci si afisarile de Adsense.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Sa fie asta oare un semn al apropiatei recesiuni economice a SUA ??
P.S. Traficul mi-a crescut si mie, dar .... degeaba
Esti sigur? Am incercat o data sa construiesc un site targetat pe anumite high paying keyworduri si am obtinut cpc mediu de 1.5 - 2 $ / click, da 30$-50$ / click niciodata.
Oricum pana la urma am renuntat pentru ca nisa era prea mica iar adurile foarte specifice, ceea ce ducea la trafic foarte mic si ctr foarte mic. Cpc nu compensa aceste deficiente. Am vazut ca ies mult mai bine cu un cpc mai mic si ctr si trafic mai mult decat cu un cpc mare dar trafic si ctr foarte mic.
0. la ambele. Ma refeream la 30 de centi. Daca aveam click-uri de $50 x cam 500 click-uri pe zi cat am eu, acum cumparam Ilfov.aveam $30 - $50 / click.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
La mine clickuri sunt diferenta de la noapte la zi .
Am avut pe 4 clickuri 0.20$ iar apoi a sarit la 2 dolari si ceva .
Am avut cateva sute de vizitatori din SUA si cred ca clickurile din SUA sunt cele mai platite![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)