De la un timp deja e groaznic,inainte primeam si 2$ pe click iar acuma ...ajung sa primesc 3 centi pe 5 clickuri.Am tot schimbat reclamele si pozitia ..dar degeaba ..ce sa fac?ca asa nu ajung niciunde...vizitatorii sunt in marea parte din USA.Thanks
De la un timp deja e groaznic,inainte primeam si 2$ pe click iar acuma ...ajung sa primesc 3 centi pe 5 clickuri.Am tot schimbat reclamele si pozitia ..dar degeaba ..ce sa fac?ca asa nu ajung niciunde...vizitatorii sunt in marea parte din USA.Thanks
smartpricing cred ca e un factor!
hmmm ..la aia m`am gandit si eu ..dar cum scap ?
Smartpricing se refera in mare parte la faptul ca vizitatorii siteului tau care apasa pe reclame si se duc la alte siteuri, nu sunt de nici un folos pentru aceste siteuri in sensul ca nu cumpara nimic, sau nu se inregistreaza.
Ma rog din punctul meu de vedere e vina lor ca nu stiu sa isi transforme vizitatorii in clienti, dar ce sa faci.
Practic tu nu prea ai ce face decat sa revizuiesti sursele de traffic, sau sa incerci sa schimbi keywordurile astfel incat sa iti para alte reclame.
Bafta.
esti bun frate eu nu am mai luat un click de vreo cateva luni![]()
zce poti sa faci daca dupa ce schimbi keywordurile... tot iti ia in considerare ce vrea Google... pe mine ma termina cu ads despre agricultura... iar situl nu are nici o legatura cu agricultura (doar intro mica masura)![]()
si eu ma confrunt cu probleme asemanatoare si ma gandesc serios sa mai dau o sansa si neogenului. nu mi se pare normal ca la 1000 unici/zi sa nu mai scot nici macar 1 $
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
la mine,acuma e ceva mai bine,la 30-40 clickuri = 10$-13$
stai foarte bine ...![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)