ce se intampla daca pe o singura pagina a siteului am un iframe? nu e reclama adsense in el
ce se intampla daca pe o singura pagina a siteului am un iframe? nu e reclama adsense in el
ma refer daca am si reclama adsense pe site
dpdv tehnic e ca si cum te intrebi daca butonul de like e interzis pe o pagina cu adsense (widget-urile de genul folosesc tot iframe)
nu e interzis atata timp cat e in context
Ești bun/ă la SEO? Vezi joburi disponibile.
Acum depinde si de continutul siteului respectiv. Practicile prin care pe un site cu continut dubios se insereaza un iframe catre o alta pagina cu adsense inconjurat de text white sunt strict interzise. Mare atentie aici deoarece risti suspendarea contului de adsense.
Am un director de articole privat cu PR3 DA35 si sunt bun prieten cu Slabescu
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nici n-ar trebui sa pui adsense pe orice bazaconie de site care nu are trafic. DUpa ce obtii trafic atunci poti pune reclame si te poti juca cu pozitionarea lor. Altfel le pui degeaba.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)