Am incercat sa adaug siteul pe adsense dar am primit un raspuns negativ...Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ...?! Pot posta adresa siteului aici sau pe prv ?
Am incercat sa adaug siteul pe adsense dar am primit un raspuns negativ...Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ...?! Pot posta adresa siteului aici sau pe prv ?
din cate stiu eu, site-ul tau trebuie sa aiba si o oarecare vechime si un numar de postari cu un continut (text) relevant. nu am testat treaba asta pentru ca nu detin niciun site pana acum. intentionez sa fac unul pentru vanzari diverse, dar as vrea si eu mai multe lamuriri pe acesta tema de la un user mai experimentat.
S-a tot discutat pe aici problema asta .... tu care crezi ca e problema ta daca au zis: Adsense continut insuficiet ? Ca mai trebuie continut! Cat? Mult, ca sa te accepte, ca ei decid cat e acel suficient, nu noi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
350+ de articole nu e suficient ?
Asta mi sa intamplat si mie ieri '' (Conţinut insuficient
---------------------
Detalii suplimentare:
Conţinut insuficient: pentru a primi aprobare pentru AdSense şi a afişa anunţuri relevante pe site, paginile trebuie să conţină suficient text pentru a putea fi examinate de specialiştii noştri şi pentru a-i permite crawlerului să afle care este subiectul acestora.<br /><br />Pentru a rezolva această problemă, consultaţi următoarele sugestii:<br /><br />- asiguraţi-vă că paginile conţin suficient text - site-urile care conţin în special imagini, videoclipuri sau animaţii flash nu vor fi aprobate;<br />- conţinutul trebuie să aibă propoziţii şi paragrafe complete, nu numai titluri;<br />- asiguraţi-vă că site-ul este finalizat şi lansat înainte de a solicita includerea în programul AdSense; nu trimiteţi solicitarea cât timp site-ul se află în versiune beta ori în curs de creare sau dacă acesta este reprezentat doar de un şablon de site;<br />- plasaţi codul de anunţ într-o pagină funcţională de pe site. Aceasta nu trebuie să fie pagina principală, însă paginile de probă care nu conţin altceva decât codul AdSense nu vor fi aprobate;<br />- asiguraţi un sistem de navigare clar pentru vizitatori, astfel încât aceştia să poată găsi uşor toate secţiunile şi paginile de pe site;<br />- dacă doriţi să generaţi venit pe baza videoclipurilor YouTube, solicitaţi includerea în programul de generare de venit YouTube (http://support.google.com/youtube/bi...0020&hl=ro). Blogurile şi site-urile care conţin numai videoclipuri nu vor fi aprobate.<br /><br />Imediat ce efectuaţi modificările necesare, vom examina din nou solicitarea dvs. ) '' Si continut am.Ma gandesc ca trebuie sa aiba si o anumita vechime site-ul.Al meu are 4 luni.Al tau? Mai astept dupa care voi trimite cerere din nou
Cand spun ca e continut insufcient nu se refer la continut insuficient. M-a refuzat pe mine al un cotn pentru un site cu peste 300 de articole 100% unice, nici macar un link vandut pe site, nici o reclama, poze cu drepturi de autor. totul facut cu mare atentie!
Probabil e vechimea.
Trafic: 5-10k/luna!
Algoritmul AdSense este unul mai delicat, avand in vedere ca sistemul lor este 90% alcatuit din boti.
In principiu, trebuie sa ai cateva sute de articole UNICE cu minim 300 cuvinte, iar toate articolele sa fie indexate in Google.
Iti recomand sa urmaresti un tutorial de pe internet despre cum sa creezi un site care sa fie acceptat de AdSense, poti lua niste "trucuri" de acolo
Are o foarte mare relevanta. Daca ai hosting gratuit, cei de la Adsense nu te accepta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)