2nd October 2012, 21:22
1 out of 1 members found this post helpful.
Adsense si atentionarea pentru continut sexual
In ultimul rand primesc frecvent atentionari (2-3 lunar) de la adsense pentru continut sexual, si sunt somat (manual sau automat) ca in 72 ore sa elimin continutul.
Problema este ca articolele incriminate au un continut foarte vag sexual, de exemplu acum am primit tentionare pentru un articol in care se spune: "deficitul de Conezima Q10 poate influenta negativ viata sexuala"
Eu vad multe probleme in politica asta exagerata a google pe acest subiect, faptul ca spui ca influenteaza viata sexuala nu cred ca este ceva ce nu poate auzi copiii de peste 7 ani.
A doua problema o consider ca cei care platesc la Adwords, nu doresc ca reclama lor sa fie vazuta de copii si tineri de pana in 18 ani. Eu in calitate de client adwords doresc ca reclama mea sa ajunga la adulti ce pot lua decizii privind cumpararea diferitelor produse, acestia in mod sigur nu ar fi afectati de astfel de informatii.
Sunt de acord ca nu trebuie sa se accepta continut sexual explicit si altele de genul, dar pana la a interzice toate site-urile ce au cateva articole in care se pomeneste cuvintele sex, sexualitate este diferenta uriasa.
Eu nu inteleg ceva.
Scopul google este sa afiseze anunturile mele copiilor? sau celor ce pot cumpara? Vrea sa
Acum o luna mi-a fost banat un site in adsense pentru ca erau articole despre contraceptie, dupa o cerere de reconsiderare mi-a fost retrasa penalizare.
Acum jumatate de an un site a fost banat pentru ca exista o poza veche ce nu era inserata in nici un articol, ce nu aparea alaturi de un anunt google, in care se zarea prin rochia transparenta sanul unei femei, nu am mai cerut reconsiderare, era un site mic, am zis ca nu merita efortul.
Eu nu inteleg de ce primesc asa de des astfel de atentionari (elimin continutul), la fel primiti si voi? Sau cineva cauta bube pe site-urile mele si apoi sunt reclamat?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama