E foarte important sa nu ai hosting gratuit.
E foarte important sa nu ai hosting gratuit.
N-are absolut nici o importanta.
Continut insuficient = continut care nu e de ajuns. Nimic in plus sau in minus. Ori ai o groaza de continut dar care nu valoareaza nimic (adica nu ai trafic), ori nu ai destule articole. Intr-o vreme cu 10 de articole ti se aproba un cont Adsense. Lucrurile s-au schimbat si cerintele sunt mai mari dar nimeni nu stie care e limita minima.
Din experienta personala, am obtinut acordul de a pune reclame adsense acum cateva zile pe un site cu 6-7 articole - wordpress - domeniu vechi de ~ o luna.
Spun asta pentru ca unele criterii sau sfaturi de mai sus nu corespund cu modul in care mi-au aprobat mie contul.
Cred ca un aspect important de luat in calcul este traficul, si continut original
1.continut unic. ( am aprobat cont cu 4 articole, 1000 de cuvinte fiecare)
2.domeniu cu care l-am aprobat are 4 zile ( a durat totusi 27 de zile sa primesc email)
3.google nu mai aproba orice nisa pe romania. (din cauza la spam)
4. trebuie seo!
Este o minciuna.
Domnul Mocanu Mihai Iulian (cocoi89ro) mi-a vandut un cont Adsense de bun fara sa-mi spuna ca nu a trecut si prin al doilea review.
Daca as fi avut siteuri care sa treaca acest review n-as fi apelat la el asa incat am primit acest mesaj:
As mentioned in our welcome email, we conduct a second review of your AdSense application once AdSense code is placed on your site(s).
We did not approve your application for the reasons listed below
Conținut insuficient:
Acelasi domn Mocanu Mihai Iulian este acum foarte revoltat cand i-am cerut un refund sustinand ca eu n-am respectat TOS-ul Adsense si ca el a aplicat din nou cu un alt cont.
Cine mai vrea sa cumpare vreun cont Adsense de la el ar face bine sa renunte.
@Andrei01
vrei refund si contul care este inca activ?
tepar vai de mama ta.
Cred ca ai gresit forumul. Minciunile tale deja depasesc orice limita.
Rog un moderator sa stearga linkul spre Youtube si daca doreste sa verifice ce s-a intamplat sa ma contacteze, acest user ar trebui exclus de pe Seopedia.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)