Am ajutat destul d emulti prieteni sa li se aprobe conturile AdSense, asa ca m-am gandit sa va impartasesc din experienta mea, mai ales ca vad ca multi de pe forum au probleme. Iata cateva sfaturi utile.

1) Creati un site bine structurat de la inceput, iar dupa ce aveti minim 30 de articole indexate si prezente in cache, aplicati pentru aprobare.

2) Folositi WMT pentru a verifica cuvintele cheie cu care sunteti creditati, aplicati cand aventi cel putin 10 in WMT din care cel putin 3 in top 30 [ primele trei pagini ].

3) Nu disperati daca nu se aproba din prima, daca aveti norocul sa se explic si de ce nu a fost aprobat contul, remediati problemele semnalate in email. Daca nu primiti decat chestii generale, mai adaugati 10 - 15 articole, puneti legaturi intre articole, categorii, etc. Nu exagerati la SEO.

4) Important: nu folositi teme care posteaza pe index doar fractiuni de text, riscati sa nu se aprobe contul pentru continut insuficient:

Cod:
Conținut insuficient: pentru a primi aprobare pentru AdSense și a afișa anunțuri relevante pe site, paginile trebuie să conțină suficient text pentru a putea fi examinate de specialiștii noștri și pentru a-i permite crawlerului să afle care este subiectul acestora.
Cam astea ar fi in general problemele principale, cum spuneam nu disperati daca nu se aproba din prima, puteti incerca de mai multe ori cu acelasi site, dar daca ati ajuns la 50 - 60 de articole si tot nu primiti aprobare iar explicatia refuzului este cea standard, abandonati si incepeti cu alt site de la zero.

Inainte de a aplica dupa un refuz verificati in cache sa vedeti daca au fost preluate paginile adaugate, verificat in WMT daca au aparut modificari de KWD si pozitionari, afisari, etc. Vechimea site-ului mai mare de o luna, nu am incercat sa postez 100 de articole intr-o zi si sa cer aprobarea, prefer adaugarea zilnica a 2 sau 3 articole.

Mai recomand: postarea pe G+ si retele de socializare, chiar crearea un mic blog pe blogger si un singur link catre site. Succes!