Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Aprobarea contului AdSense - Sfaturi

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

2 out of 2 members found this post helpful.

Thumbs up Aprobarea contului AdSense - Sfaturi

Am ajutat destul d emulti prieteni sa li se aprobe conturile AdSense, asa ca m-am gandit sa va impartasesc din experienta mea, mai ales ca vad ca multi de pe forum au probleme. Iata cateva sfaturi utile.

1) Creati un site bine structurat de la inceput, iar dupa ce aveti minim 30 de articole indexate si prezente in cache, aplicati pentru aprobare.

2) Folositi WMT pentru a verifica cuvintele cheie cu care sunteti creditati, aplicati cand aventi cel putin 10 in WMT din care cel putin 3 in top 30 [ primele trei pagini ].

3) Nu disperati daca nu se aproba din prima, daca aveti norocul sa se explic si de ce nu a fost aprobat contul, remediati problemele semnalate in email. Daca nu primiti decat chestii generale, mai adaugati 10 - 15 articole, puneti legaturi intre articole, categorii, etc. Nu exagerati la SEO.

4) Important: nu folositi teme care posteaza pe index doar fractiuni de text, riscati sa nu se aprobe contul pentru continut insuficient:

Cod:
    Conținut insuficient: pentru a primi aprobare pentru AdSense și a afișa anunțuri relevante pe site, paginile trebuie să conțină suficient text pentru a putea fi examinate de specialiștii noștri și pentru a-i permite crawlerului să afle care este subiectul acestora.
    Cam astea ar fi in general problemele principale, cum spuneam nu disperati daca nu se aproba din prima, puteti incerca de mai multe ori cu acelasi site, dar daca ati ajuns la 50 - 60 de articole si tot nu primiti aprobare iar explicatia refuzului este cea standard, abandonati si incepeti cu alt site de la zero.

Inainte de a aplica dupa un refuz verificati in cache sa vedeti daca au fost preluate paginile adaugate, verificat in WMT daca au aparut modificari de KWD si pozitionari, afisari, etc. Vechimea site-ului mai mare de o luna, nu am incercat sa postez 100 de articole intr-o zi si sa cer aprobarea, prefer adaugarea zilnica a 2 sau 3 articole.

Mai recomand: postarea pe G+ si retele de socializare, chiar crearea un mic blog pe blogger si un singur link catre site. Succes!

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Mulțumesc (mulțumim) mult Rapsodia. Pentru mine, un novice al bloggingului, asta chiar putea reprezenta o problemă. Peste ceva timp îmi voi trimite și eu blogul spre aprobare. O întrebare: influențează nr. de vizite ale blogului (pe zi) decizia AdSense? Daca-s 2 site-uri la fel de bune dar unul are 100 unici și celălalt 500, cel cu 100 are șanse mai mici de aprobare?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Dobre Petronel Vezi Post
    Mulțumesc (mulțumim) mult Rapsodia. Pentru mine, un novice al bloggingului, asta chiar putea reprezenta o problemă. Peste ceva timp îmi voi trimite și eu blogul spre aprobare. O întrebare: influențează nr. de vizite ale blogului (pe zi) decizia AdSense? Daca-s 2 site-uri la fel de bune dar unul are 100 unici și celălalt 500, cel cu 100 are șanse mai mici de aprobare?
    AdSense nu tine cont de vizite, ci de continut.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Avand in vedere ca Google spune ca il intereseaza ca publicul sa fie bine informat, ai putea trage concluzia ca e mai bine sa aplici cu cel cu mai multe vizite, dar sa fie trafic organic, daca e de pe facebook .. nu stiu daca ar conta. Oricum nu scrie nicaieri de trafic, eu fac articole de 300+ cuvinte, daca ai peste 10 -15 in WMT e ok. Dar ca sa nu te risti, aplica cu cel care sta cel mai bine, repet - trafic organic.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Vă mulțumesc amândurora. O seară faină să aveți.

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    28

Implicit

Dupa mai multe incercari, la sugestia colegului Hakuna Matata, am fost aprobat dupa rezolvarea unei mici probleme de keyword stuffing. Tineti cont si de asta.
    Fara semnatura.

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

Mersi pentru articol. O întrebare mai am: cam după cât timp după înregistrarea domeniului/crearea site-ului ar trebui să fac această cerere?
    Mulțumesc.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Adiiii Vezi Post
    Mersi pentru articol. O întrebare mai am: cam după cât timp după înregistrarea domeniului/crearea site-ului ar trebui să fac această cerere?
    Mulțumesc.
    Eu am facut cerere dupa ce in WMT am avut cel putin 20 de cautari afisate si peste 100 de afisari. Nu am avut niciodata probleme!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    388
    Putere Rep
    24

Implicit

Mersi tare mult. Încă ceva: link-uri de pe Facebook - share în grupuri - pot afecta?

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu are nicio legatura faptul ca aduci links din retele sociale. Daca ai continut esti iubit de G.A.
    Nimic.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cresterea venitului si performantei contului Adsense. Scenarii.
    De Cristian Mezei în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 64
    Ultimul Post: 25th December 2015, 03:39
  2. Cum evit banarea contului adsense?
    De imagini în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 6th May 2013, 00:07
  3. Intarzie aprobarea contului adsens help
    De all3ss1o în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 4th June 2012, 23:48
  4. Sfaturi Adsense