Blog de produse de slabit cu 300 unici pe zi? Ce profit as putea face?
Blog de produse de slabit cu 300 unici pe zi? Ce profit as putea face?
De ce nu testezi?
Din testele mele afilierea cu produse de slabit este cea mai profitabila pe nisa asta.
.
Nu merita Adsense la nivelul ala de trafic pe Ro.
In jur de 0.80-1.20 Euro pe zi
Depinde de ce target ai, daca crezi ca in urmatoarele zile/saptamani traficul se dubleaza eu zic sa mai astepti, daca asta va fi traficul blogului si in urmatoarele luni atunci nu ai nimic de pierdut, pui reclamele adsense.
Va multumesc pentru pareri! M-au ajutat sa imi fac o parere!
Mai bine mai asteapta, poate mai aduni vizitatori daca o sa ai un site "clean" fara reclame.
Am un site pe aceeasi nisa abandonat si destul de ,, subtire'', trafic zero as spune, adica sub 10 vizite pe zi. Am pus aiurea un bannera afiliere. In circa 3 luni a strans vreo 180 de lei. Cu google sigur nu faceam nici 2 euro.
Daca ai trafic ,, sanatos'' atunci cu afiliere ar trebui sa faci cea mai buna treaba.
Cu afiliere fac si eu un profit ok lunar, doar ca de cateva luni castig aceeasi suma. As vrea sa prosper, sa diversific si ceva bani de la adsense in plus nu strica..ma voi mai gandi totusi...nu stiu ce metoda sa aleg pentru a obtine mai multi vizitatori, deja pe cateva cuvinte cheie am pozitii fruntase..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)