Ma bucur ca cei de la Adsense imbunatatesc din cand in cand produsul, iata o chestie pe care eu cel putin nu am mai vazuto pana acum!
untitled.JPG
Pe mine m-a ajutat! Sper ca si pe voi!
Ma bucur ca cei de la Adsense imbunatatesc din cand in cand produsul, iata o chestie pe care eu cel putin nu am mai vazuto pana acum!
untitled.JPG
Pe mine m-a ajutat! Sper ca si pe voi!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Eu unul primesc astfel de recomandări de ceva timp...
Cea din poza. Iti ofera sugestii de crestere a veniturilor, dar nu ca pana acum, generic, mi se pare mai relevant - sper sa nu ma insel si sa fie procentul la fel la toata lumea. La mine e pentru prima dataasa ceva in home-ul de la AdSense. E legat din cate se pare de noul design. O sa trec la el si la alte conturi adsense sa vad daca e la fel, asta e un cont nou, cu un singur site pe el.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
La mine apare asa!
Daca nu se vede bine, dati click aici!
Cred ca primesc mailurile astea de vreo 2 ani, dar de cele mai multe ori sunt tota eronate si imi scad castigurile in loc sa creasca.
Am primit si unul extrem de amuzant. Suna cam asa:
"Momentan folositi bannerul 300-250 cu un RPM de 4 euro. Daca il schimbati cu 336x280 puteti ajunge la un RPM de 3 euro."
Asta nu a venit pe email, e direct in pagina de home de la Adsense, de asta am zis ca e interesant. Faptul ca estimeaza cu cat poate creste venitul adus de acea unitate fata de cea pe care o ai tu pe un site. Pentru mine daca se adevereste ca va creste venitul cu 2-6 Euro doar pe acea unitate, o sa va anunt, evident daca nu se intampla ceva cu traficul, momentan unitatea de 250x250 avea 350 de afisari zilnice, o sa vad cum va merge timp de 7 zile, daca veniturile raman constante inseamna ca nu e nici o deosebire in CPC in functie de marimea reclamei. Sau cel putin asa interpretez eu sugestia lor, la numarul de afisari si de click-uri o unitate de 300x250 ar fi adus un venit mai mare cu 4 euro. Ca doar ei au datele concrete cat costa aia si cat aia pe o nisa, noi doar facem estimari, pe tara pe nisa, etc... dar de fapt e un calcul invers, impartim rezultatul la click-uri si aflam CPC, e insa au exact cat plateste in Adwords clientul.
Si eu primesc de ceva vreme astfel de sugestii ( cred ca de 1 an cel putin ) si tot pe pagina de home de la Adsense . La mine unele au dat rezultate, altele nu . Incearca , nu ai mai nimic teoretic de pierdut .
In timpul liber ma joc Jocuri cu Zuma si din cand in cand ma mai joc si Jocuri cu Ben 10
Aceste sugestii nu sunt noi. Eu primesc de multa vreme, chiar mi-a recomandat unde sa pun in pagina anunturile pentru o conversie mai buna. Atat pe homepage cat si pe pagina articolului.
Din ce am vazut, peste tot recomanda aceste 2 block-uri ads de 300/250 si 336x280.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)