Ma bucur ca cei de la Adsense imbunatatesc din cand in cand produsul, iata o chestie pe care eu cel putin nu am mai vazuto pana acum!
Ataşament 2975
Pe mine m-a ajutat! Sper ca si pe voi!
Versiune printabilă
Ma bucur ca cei de la Adsense imbunatatesc din cand in cand produsul, iata o chestie pe care eu cel putin nu am mai vazuto pana acum!
Ataşament 2975
Pe mine m-a ajutat! Sper ca si pe voi!
Eu unul primesc astfel de recomandări de ceva timp...
Despre ce facilitate vorbesti ? :D
Cea din poza. Iti ofera sugestii de crestere a veniturilor, dar nu ca pana acum, generic, mi se pare mai relevant - sper sa nu ma insel si sa fie procentul la fel la toata lumea. La mine e pentru prima dataasa ceva in home-ul de la AdSense. E legat din cate se pare de noul design. O sa trec la el si la alte conturi adsense sa vad daca e la fel, asta e un cont nou, cu un singur site pe el.
Am reusit cu greu, uitandu-ma in ursa, sa gasesc poza asta. Poti s-o uploadezi din nou ?
La mine apare asa! http://www.e-4com.info/wp-content/up...1/Seopedia.jpg
Daca nu se vede bine, dati click aici!
Cred ca primesc mailurile astea de vreo 2 ani, dar de cele mai multe ori sunt tota eronate si imi scad castigurile in loc sa creasca.
Am primit si unul extrem de amuzant. Suna cam asa:
"Momentan folositi bannerul 300-250 cu un RPM de 4 euro. Daca il schimbati cu 336x280 puteti ajunge la un RPM de 3 euro."
Asta nu a venit pe email, e direct in pagina de home de la Adsense, de asta am zis ca e interesant. Faptul ca estimeaza cu cat poate creste venitul adus de acea unitate fata de cea pe care o ai tu pe un site. Pentru mine daca se adevereste ca va creste venitul cu 2-6 Euro doar pe acea unitate, o sa va anunt, evident daca nu se intampla ceva cu traficul, momentan unitatea de 250x250 avea 350 de afisari zilnice, o sa vad cum va merge timp de 7 zile, daca veniturile raman constante inseamna ca nu e nici o deosebire in CPC in functie de marimea reclamei. Sau cel putin asa interpretez eu sugestia lor, la numarul de afisari si de click-uri o unitate de 300x250 ar fi adus un venit mai mare cu 4 euro. Ca doar ei au datele concrete cat costa aia si cat aia pe o nisa, noi doar facem estimari, pe tara pe nisa, etc... dar de fapt e un calcul invers, impartim rezultatul la click-uri si aflam CPC, e insa au exact cat plateste in Adwords clientul.
Si eu primesc de ceva vreme astfel de sugestii ( cred ca de 1 an cel putin ) si tot pe pagina de home de la Adsense . La mine unele au dat rezultate, altele nu . Incearca , nu ai mai nimic teoretic de pierdut .
Aceste sugestii nu sunt noi. Eu primesc de multa vreme, chiar mi-a recomandat unde sa pun in pagina anunturile pentru o conversie mai buna. Atat pe homepage cat si pe pagina articolului.
Din ce am vazut, peste tot recomanda aceste 2 block-uri ads de 300/250 si 336x280.